lauantai 6. joulukuuta 2014

Hyvin sujuu! Ehkä..

Ajattelin tehdä pikaisesti tällaisen päivityspostauksen ylipäätänsä koko projektin/tämän hetkisen elämäni kulusta.

Mulla on ollut ehkä elämäni stressaavin pari kuukautta tässä meneillään, ja nyt sen kaiken stressin huipentumana on/oli tämä viikko. Mua on stressannut pääasiassa koulu ja opinnäytetyö. Ollaan tehty mun parin kanssa kohta meidän opinnäytetyötä tai muita kouluhommia kohta kaksi kuukautta putkeen muutama hassu vapaapäivä poislaskien (ja viikonloput mukaan lukien). Nyt tällä viikolla ollaan tehty monia,monia tunteja joka päivä opparia ja tänään ja huomenna vielä pitäisi jaksaa pusertaa. Onneksi maanantaina me palautetaan työ arvioitavaksi, ja sitten sen pitäisi olla arviointikeskustelua vaille siinä toi koulu. Arvatkaa vaan onko hieman vapautunut fiilis sen jälkeen!!

Koulukiireiden lisäksi olen toki stressannut hieman tästä laihdutuksesta. Tässä on ollut työtä nyt viimeaikoina pitää pää ruodussa kun kaiken stressin keskellä aivot tuntuu vaan huutava: jäätelöä, suklaata, leivoksia, suklaata ja vielä lisää suklaata! Mun stressinhallintakeinot on mennyt aika vähiin kun ei ole saanut ns. syödä stressiä pois. Tässä on kyllä niin paljon opittavaa! Pois tämmöset selviytymiskeinot ja tilalle jotain aivan muuta!!

Lisäksi tammikuussa häämöttävä valmistuminen ja työelämään siirtyminen kauhistuttaa hieman. Töitä ei tunnu olevan nimeksikään tarjolla, ja muutto työpaikan perässä ei tunnu tähän väliin miellyttävältä. Töihin meno itsessään ei pelota, olen jännityksensekaisessa innostuksessa sen suhteen, koska tätä hetkeä on kuitenkin odotettu koko koulunkäynnin ajan. Mulla on ammatti. 15 ½ vuoden opiskeluputki loppuu tähän, ainakin joksikin aikaa. Töihin siis haluaisin kovastikin, pelottaa vaan että niitä töitä ei löydykään niin helposti kun koko ajan olen ajatellut. Ihan vaan jo vuokranmaksunkin suhteen mietityttää tämä jatko.

Muttamutta, laihdutukseen takaisin. Kaikista näistä huolimatta mä olen pitänyt kiinni ruokavaliosta, ja mitään merkittäviä ylilyöntejä ei ole tapahtunut. Jotenkin kaikki nämä mieliteot ja joulunaika ylipäätänsä ihan kuin luimistelee tuolla takaraivossaja tekee tietään massiiviselle repsahdukselle. Ja sitä mä en halua käyvän, koska kokemuksen perusteella voin sanoa että tämä repsahdus on aina lunteeltaan "ihansama mätäntässänytkaikkiposkeenkunkertavoin" ja siitä repsahduksesta itsensä poisravistaminen voi olla pidempi prosessi kuin pari päivää.

Eli nyt vain tietoisesti hyviä valintoja ja matka jatkuu eteenpäin!! Vielä pari päivää pitää jaksaa rutistaa kaikki itsestä irti, ja sitten voi hyvällä omallatunnolla pitää vapaata.. Mutta ei syömisistä :D

Unohdin tiistaina päivittää tänne painon, mutta kävin kyllä vaa'alla. Se näytti 86,2 kg. Se tarkoittaa -800g viikkopudotusta! JES! :)

-Kaukaa Kaunis

2 kommenttia:

  1. Muuta tänne Lahteen!!! Voidaan alkaa lenkkeilee yhdessä! ;) Jos täältä löytyisi vaikka sun alan töitä. Hieno viikkopudotus sulla! Mä en ole viitsinyt edes vaa'alla käydä, kun yrjötaudin jälkeen paino nyt ei ole sattumoisin kovin paikkaansa pitää. :) Tsemppiä vielä! Kyllä sä siitä joulustakin selviät. ;)
    http://pudotus.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Sinne suunnile mä luultavasti "joudunkin" muuttamaan, jos täältä ei hommia löydy! Alkuvuodesta siis vaan yhessä lenkkeilemään! :D

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)