tiistai 16. joulukuuta 2014

Paino 16.12.2014

Hei!

Tuntuu kuin viime painopostauksesta olisi jo kauemminkin kuin viikko.
Näin ne päivät joskus menee hitaastikin näköjään :D

Tänään kuitenkin astelin vaakalle, ja sieltähän pompsahti 85,3 kg.

Viikkopudotus oli siis 700 grammaa, jihuu! Näähän on aika viitteellisiä nää viikkopudotukset kun nesteet ja tämmöset vaikuttaa näihin aika paljon. Kuukausittain näkee sitten sen oikean muutoksen kun edellisen päivän ruoat ei vaikuta siihen tulokseen niin ratkasevasti.

Enkä tarkota sitä että mun painot menis aina yläkanttiin näissä viikkopunnituksissa,ei. Päinvastoin :D Musta tuntuu että nytkin huidon aika tarkkaan 86 kg kieppeillä, vaikka aamun tuloksen mukaan vois kallistua enemmän 85teen.

Mutta asiasta viidenteen, mulla tulee tässä ehkä piskuinen postaustauko (mä kun olen niin ahkerasti tässä viime aikoina postaillutkin) koska lähden nyt pariksi viikoksi reissuun. Siellä on toki netti ja jossain vaiheessa varmasti kerkiänkin jotain kuulumisia kertoilla, mutta en mene vannomaan.

Tässä on tosiaan aika tiukka syksy puskettu ja nyt vihdoin pääsen lomailemaan ja palautumaan koko syksystä. Tiuhempaa postaustahtia on toivottu,  ja sitä toivon minäkin! Eiköhän me sinne taas päästä kun vuosi vaihtuu ja motivaatio on taas huipussaan :)

Niin, ja eipä siellä määränpäässä taida olla edes vaakaa. Aika riski näin joulunalla alkaa vaakattomalle, mutta eipä mahda mitään.

ihanaa joulua teille kaikille! Ja muistakaa nauttia joulusta ja ruoasta ihan kunnolla, jättäkää vaikka suklaat vähemmälle jos jostain koitatte karsia :)

-Kaukaa Kaunis

6 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida, että olipa iloinen yllätys kun eksyin pitkästä aikaa tänne ja oot aloittanu taas kirjottelemaan! Paljon tsemppejä sulle :) -Laura

  VastaaPoista
 2. Moi! Ootkohan taas tulossa postailee!? Joka päivä käyn kattomassa mutta ei kuulu eikä näy :O

  VastaaPoista
 3. Hei ! Vieläköhän projekti jatkuu? :)

  http://valtavirtalaihis.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Hei! Olen seuraillut blogiasi pari vuotta ja sain siitä boostia viedä oman C25K ohjelmani läpi. Ihan nollatasolta lähdettiin, jos ei suorastaan miinukselta. Kiitokset siis, että jaksoit kirjoitella! Isojakin takapakkeja on aina välillä tullut, mutta olen jaksanut palailla niistä taas liikkumaan. En tiedä, mikä on tilanteesi, kun ei ole pitkään aikaan mitään kuulunut, mutta ajattelen sinua mitä suurimmalla lämmöllä, oli se sitten mikä hyvänsä!

  VastaaPoista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)