keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Vertailukuva extra! part 3

Oukei, eli näinä virallisten vertailukuvien väliviikkoina on mulla ollut tapana etsiä arkistoista joku vanha kuva ja lavastaa tilanne uusiksi samoilla vaatteilla.

Tällä kertaa valitsin mun juoksuvermeet, jotka ostin heinäkuussa, ja niitä täällä blogissa esittelin.

Nyt olis aika vertailla miten samat trikoot istuu nykyään päälle. Tässä olisi siis lähtötilanne:

  Ja tässä tämän aamun otos:


Ja tässä olis hieno kollaasi:Eli kiloja on tosiaan yli kymmenen tippunut noiden kuvien välissä, mikä ei kyllä näy noissa kuvissa juuri ollenkaan? Oonkohan mä laihistanut tuolloin heinäkuussa? :D No joo, eroa on kuitenkin tullut, koska tuo juoksutakki on nykyään jo löysä, ja sinne mahtuu alle tyyliin villapaita ilman että täytyy venyttää vetskaria. Sillon heinäkuussa kun nämä ostin, niin tota vetoketjua sai venyttää vaikka alla ei olis ollut mitään muuta kun urheilurintsikat.

Noi juoksutrikootkin on nykyään sen verran isot, vaikka ne onkin edelleen ihonmyötäset jaloista, niin mun pitää vetää ne korviin saakka vyötäröltä, ja kiristää nauhat tosi kireelle, että ne ei tipu. Ja sillon kun kiristän vyötärönauhat, niin kangas jää vyötärölle vähän sillee ryppyyn kerroksittain.

Mutta oon nyt juossut noillakin sillee että mulla on kerrasto alla, ja takin alla vielä toinen pitkähihanen, eli ihan hyvä että sinne mahtuu :)

Takki ja trikoot on molemmat ostettu cubuksesta, ja on kokoa XL.

-Kaukaa Kaunis

p.s. eikös olekin hienot kollaasit? Kiitos, Paistin vinkkauksen iPiccyyn.

10 kommenttia:

 1. No näkyypä eroa! Ryhtikin on paljon parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ton ryhdin paranemisen tuntee kyllä kehossa :) Ja hyvä että eroakin näkyy. Jotenkin luulis yli kymmenen kilon näkyvän vain selkeämmin...

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Kyllä mäkin huomaan eron :) Hienosti menee!

  VastaaPoista
 3. Sanon samaa kuin edelliset plus vinkkinä se, että uusien treenivaatteiden ostaminen kummasti motivoi lenkkipolulle/salille. :) Just ajattelin itelle hommata sellasen kotelon jonka saa käsivarteen ja puhelin on kätevässä paikassa aina lenkillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on sellanen kotelo! Se oli kesällä tosi kätevä, kun ei käyttänyt takkia ja housuissa ei ollut taskuja :)

   Ja kyllä, mä olen saanut muodotettua pienen obsession noihin urheiluvaatteisiin! :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 4. Ai ei ero muka näy! Puppua! Minä ainakin näen, paita/takki/ on ainakin ihan selvästi väljempi kuin ekassa kuvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se rupee olee vähän liiankin väljä, kun ei enää toimi samallalailla ku aiemmin, nyt on jo kangasta ilmanvastustuksena :)

   Ja tosiaan tarkotin että ei näy ero niin suurena kun kuvittelin sen näkyvän yli kymmenen kilon kohalla :) Mutta kiva että se kuitenkin näkyy edes jotenkin!

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 5. Hieno muutos on tullut! Takki todellakin paljon väljempi uusimmassa otoksessa. Nää on kivoja tämmöset vertailukuvat samoissa vaatteissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä näkee parhaiten sen eron, kun vaatteiden istuvuus ja malli ja kaikki muu vaikutttaa niin paljon siihen minkä kokoselta näyttää. Ja sitte jos sais vielä etäisyydet ja asennot kohilleen, niin olis kaikista paras.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)