lauantai 20. heinäkuuta 2013

Paluu arkeen

Heipä hei!

Nyt on lomat lomailtu ja paluu arkeen edessä. Eli nyt alkaa taas tiukka linja ruoan suhteen ja bloggailustakin tulee taas tutusti  päivittäistä.

Ei mennyt loma ihan toivotulla tavalla. Vähän siitä kerkisin purkamaankin, mutta asiat pahenivat vain entisestään. Eilen muun muassa söin ähkyt intialaisessa buffetissa, ja illalla vielä kanansiipiä ja melkein puoli litraa (!!!) jäätelöä. Ja muut päivät olivat ehkä hieman parempia, mutta ei kehuttavia.

Mutta menneet on menneitä. Tästä hetkestä lähtien ruokavalio palaa taas ennalleen, ja matka jatkuu.

Liikunnan osalta voin olla suht tyytyväinen. Tein kolme C25k juoksuani kuten olin suunnitellutkin. Mitään ylimääräistä ei ole tullut, ellen huomenna innostu lenkille. Ja toisekseen kävelemistä tuli tällä lomalla harjoiteltua, joten siitäkin hieman plussaa.

Karu totuus on kuitenkin se että tämä viikko tulee näkymään erittäin negatiivisesti vaa'alla kun sille elokuun alussa astun. Toisaalta tekisi mieli käydä nyt kurkkaamassa ja tällä tavoin rankaista itseäni tyhmistä valinnoista, mutta päätin silloin tämän kuun alussa että turhaan ei vaa'alla rampata, ja se on pitänyt.

Eli elokuun alussa nähdään sitten kuinka paljon tuhoa tämä viikko aiheutti, ja saanko itseni ruotuun tässä jäljellä olevien päivien aikana.

Eli huomiseen!

-Kaukaa Kaunis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)