sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Motivaatiobuusti

Hei taas!

Me alotettiin mun kaverin kanssa viikon kestävä herkkulakko, koska herkuttelu oli lähtenyt taas hieman käsistä (onneksi vain hieman!). Joten tämän herkkulakkoilun myötä mä löysin itsestäni taas uutta motivaatiota jatkaa myös kiltisti syömäpuolellakin!

Olen nyt pari päivää syönyt mukailtua SuperDieetin ruokavaliota. En siis aloittanut dieettiä uudestaan (todellakaan) vaan käytän sitä ruokavaliota ikäänkuin mallina lähinnä suhteiden ja aikataulujen kanssa. Ja fiilis on mitä mahtavin! Mulla oli jo usko hieman itseeni mennyt, koska vaikka suunnitelin kuinka syöväni terveellisesti joka päivä, niin johonkin se aina kosahti. Toki olen tämän kanssa vielä alussa tämän uuden motivaatiobuustini kanssa, mutta alku on aina ollut minulle hankalin, ja siitä on nyt päästy!

Nesteitä on lähtenyt jonkun verran, mutta alle 80 kg ei olla vieläkään. Mä kyllä tuun tänne taas hehkuttamaan kun se raja alittuu! Toivottavasti viimeisen kerran!





Motivaatiota lisää kummasti lähestyvä kesä ja sen tuomat juhlat! Mulla on ensi kesänä luvassa kahdet häät!! Tai no, toiset ovat vasta syksyllä, mutta kuitenkin. Näissä häissä haluan ensimmäistä kertaa tuntea itseni kauniiksi ja hyväksi! Häät ovat mun mielestäni ehkä ihanin juhla ikinä, ja varsinkin syksyiset häät odotuttavat, koska ne ovat meidän sisarusparven ensimmäiset omat häät! Kesän häihin mulla on jo mekko valmiina, mutta syksyn häihin ostan sitten vasta syksyllä uuden mekon, joka saiskin olla sitten paljon pienempää kokoa kuin nyt olisi.

Ehkä tää kevät ja ihanat juoksulenkit ovat myös lisänneet motivaatiota. Juoksu on vaan ollut niin ihanaa!
Eilen juoksin reilun kahdeksan kilometriä ihan hissukseen, ja olo oli aivan mahtava sen jälkeen. Tänään pitäisi olla lepopäivä koska eilinen lenkki oli sen verran pitkä, mutta on mun ehkä pakko käydä hieman "palauttavalla" lenkillä vetäsemässä vaikka 3-4 km.




On myös mahtava olo henkisesti kun on taas oikealla polulla. SDn jälkeisten mässäilyitten jälkeen toki paransin hieman menoa, mutta tuntui kuin se mässäilynhenki vain hilluisi tuossa selän takana odottaen vain taas vallalle pääsyä. Nyt on taas sellainen fiilis kuin oli ennen joulua. Joten eiköhän tästä lähde taas tämäkin jumiputki paranemaan päin.

Mikä parasta, peilistäkin katsoo taas tämä uusi-minä, sen sijaan että siellä takaisin tuijjottelisi se vanha Supersize-minä, joka ei ollut edistynyt mihinkään suuntaan. Se on muuten mielenkiintoista miten oam mieli voi oikeasti valehdella itselle tuollaisiakin asioita. Musta oikeasti näytti siltä kuin olisin ollut saman kokoinen kuin viime kesänä. Onneksi ei!

Herkkulakko kestää siis vain viikon, mutta musta tuntuu että mun on pakko pidentää sitä ainakin yli pääsiäisen ihan nollatoleranssilla, koska muuten voi pääsiäissuklaaherkut viedä mennessään. Ja sitä mä en halua.

Sellaista siis tänään. Mä tästä lähden kohta kauppaan ostamaan lisää rahkaa, ja sitten pikkulenkille :)

Nauttikaa tekin keväästä ja lähtekää juoksemaan! :)

-Kaukaa Kaunis

38 kommenttia:

  1. Mulla meni tää viikonloppu elämäntapaprojektin suhteen niin päin honkia, että varmasti parin viikon totaalinen herkkulakko tekis hyvää mullekin. Kun alotin tammikuussa laihdutuksen, niin niitä herkkupäiviä oli se yks per viikko, mutta nykyään oon alottanut herkuttelun perjantaina ja jatkanut sunnuntaihin asti, enkä meinaa millään pystyä lopettamaan. Eli motivaatiobuustia tarvitaan täälläkin! ;)

    VastaaPoista
  2. Onneksi huomenna on päivä uus! :) Miten noi herkut aina osaakin luikerrella huomaamatta elämään?? Nyt vaan lakko päälle ja kunnon buusti alkuun :) Hirmusesti tsemppiä ja lavallinen motivaatiota täältä sinne!!

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista
  3. Olisi kiva lukea kuulumisiasi pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä. Ei vaan uskaltanut kertoa kuulumisia kun ei kuulunut kovin hyvää.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  4. Missä oleeeetttt??? Miten asiat edistyy? Mitä kuuluu?
    -Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei edistynyt! :D Kiitos kuitenkin aivan valtavasti huhuilusta! <3

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  5. Heips! Löysin eilen blogisi, kun etsin C25k-kokemuksia. Huomasin heti, että meillä on sama pituus, 172,5 cm ;)
    Itse olen laihdutellut paleo-tyyppisellä ruokavaliolla nyt 1,5 kk. Alkupaino oli n. 93 kg, nyt lähes 10 kg vähmmän (tänään 83,5). Harmittaa etten ole ottanut valokuvia alusta, sillä eron huomaisi varmaan paremmin. Nyt tuntuu ettei muutosta ole juurikaan tapahtunut, vaika juuri sovittelin vanhojka bikineitä, jotka pyörivät päällä :)
    Meillä muuten on kropan mallikin saman tyyppinen :)
    Taidan lueskella nyt viikonloppuna koko blogin ja jäädä odottelemaan lisää tekstiä :)
    Hyvää kesän alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Olisimpa minäkin taas tuossa painossa! Toivottavasti sulla on homma edennyt vähän paremmin kun mulla.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  6. kappas, just kun meinasin tulla kyselemään kuulumisia, niin täällähän on moni muukin jo kysellyt! Päivittele!:) Toivottavasti kaikki on ihan ookoo..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mitään kauheeta ei onneksi tapahtunut. Kunhan vaan itse olin vähän tyhmä. Kiitos kun muistit! <3

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  7. Moi! Mitäs sulle kuuluu? Käy kertomassa vähän kun on jo ikävä :) onks kaikki kunnossa <3

    VastaaPoista
  8. hei! päivitä pian! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi "pian" on aika suhteellinen käsite! Toivottavasti jaksoit vielä kävästä katsomassa tätä yhtä epäonnistunutta.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  9. Heei, tule takaisin :)

    VastaaPoista
  10. Vastaukset
    1. Luultavasti Ben 'n Jerry's jäätelön lumoissa, valitettavasti.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  11. Nyt takaisin sieltä kiireellä blogin pariin :) Meistä moni epäonnistuu ja paino nousee takaisin, mutta onnistujan susta tekee se että myönnät lipsuneesi ja käsittelet asiaa täällä. :) Eihän sitä kukaan halua kirjoittaa epäonnistumisesta kun aikaisemmin on vain kirjoittanut onnistumisista. Sussa on kumminkin niin paljon likka sisua, että pystyt kyllä tähän nyt!!! :) Et ole ainoa kenelle niitä kesäkiloja on kertynyt, siispä pudotetaan ne yhdessä ja käsitellään asiat puhumalla ongelmista. :) Tsemppiä hurjasti ja jos et vielä kesällä halua palailla blogin ääreen niin ymmärrän kyllä! Ehkä syksyllä sitten uudella sykkeellä. :) Älä kuitenkaan täysin katoa sinne karkkimaailmaan! Me pystytään tähän kyllä yhdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot kyllä aivan omaa luokkaas, nainen! Et ikinä arvaakaan kuinka tärkeä kommentti tää mulle oli!

      Kiitos. <3

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    2. Ihanaa, että oot takasin! Tulin ihan tottumuksesta vilkaisemaan ootko vieläkään päivitelly ja olithan sä! :) Ihanaa, nyt unohdetaan ne epäonnistumiset ja jatketaan uudella sykkeellä.
      Nimimerkillä: +10kg sitten helmikuun ;)

      Poista
    3. Näinpä! Mennet on menneitä ja katse kohti tulevaa :)

      -Kaukkis

      Poista
  12. Et kai vaan ole antanut periksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulihan sitä annettua. Mutta ei kuitenkaan ihan kokonaan! Kyllä tästä naisesta vielä vähän sisua löytyy.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  13. Moi! Miten sulla on menny? Tosi pitkään aikaan et ole päivittäny tänne mitään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollutkaan. Nyt ryhtiliike onneksi tehty. <3

      -Kaukaa kaunis

      Poista
  14. Mitä sinne kuuluu? Vaihdan blogiosoitetta ja nikkiä ja uusi blogini löytyy täältä mikäli vielä kiinnostaa seurata :) Mulla alkaa koko homma miltei alusta kun menin ja lörsöilin,
    makemehappyaskelonneen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIINNOSTAA! Tuttu tunne toi lörsöily. Kiitos ihana Mannis! <3

      -Kaukaa kaunis

      Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)