perjantai 25. lokakuuta 2013

Salille?

Näin eilen pitkästä aikaa veljeäni, kun hänkin pääsi opinnoiltaan kotona käymään.

Veljelläni on ihan koulutusta urheilun saralta, ja tiesin että saisin häneltä apua missä tahansa jos joku askarruttaa.

No, eilein illalla kysyn hieman kainona että josko veli auttaisi mua jos alottaisin salilla käymisen. Veljeni käy monta kertaa viikossa salilla, ja harrastaa juoksua, amerikkalaista jalkapalloa, suunnistusta ja uintia säännöllisesti (ja kyllä, meillä on ihan sama perimä, vaikka ei heti uskoisi).

Siispä kysyin osaisiko hän tehdä minulle jonkun aloittelijan ohjelman, ja tottahan toki hän osaa! Meillä oli tarkoitus käydä tänään salilla yhdessä ja katsoa että kaikki liikkeet ym. menee oikein, mutta valitettavasti aikataulutuksien takia se ei onnistunut. Mutta ainakin Samppa tekee mulle sen ohjelman, ja käydään liikkeet läpi "kuivaharjoituksina" täällä kotona.

Huomisesta oli myös puhetta että tehtäisiin kunnon juoksuliikeharjoitus, tai juoksutapaharjoitus(?), jos siis kerkiää, koska minäkin lähden suhteellisen aikaisin junalla takaisin kotio päin. Seuraavan kerran nähdäänkin vasta joululomalla :(. Tämä harjoitus olisi joku ihan juoksun tekniikkaa parantava ja oikaiseva juttu, mitä veljeni on vetänyt esim. jalkapalloilijoille. Musta tulee siis yhtä hyvä kun ammattilais jalkapalloilijoista! :)

Toivottavasti päästäisiin se siis tekemään.

Mutta tästä lähtee siis minun saliurani, ja suurin haaste on nyt se että uskaltaudun sinne salille kotikaupungissani yksin astella. Se voi olla hieman pelottavaa.

Kohta loppuu tämä minunkin blogihiljaisuuteni! Huh! :) Pääsen taas sivistyksen (ja internetin) pariin.

-Kaukaa Kaunis

4 kommenttia:

 1. hieno juttu! uskallat kyllä, sen kun meet vaan vaikka aluksi hirvittäiskin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää joku kaveri saada ekalla kerralla ainakin mukaan.

   En tiedä riittäiskö rahkeet ihan yksin sinne astella.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Siitä se lähtee! Itsellekin oli iso kynnys lähteä salille yksin, varsinkin kun ajattelin että siellä ne kaikki tuijottaa... vaan ei tuijota, kaikkihan keskittyy niin siihen omaan juttuunsa, itse ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi oli ekana kun mietti joskus salille lähtemistä, mutta monet on sanonut että ei siellä kukaan tuijota. Ja pakko kai sitä on uskoa :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)