lauantai 12. lokakuuta 2013

Viikko 41 yhteenveto + kuukauden haaste

Laitetaanpa pidemmittä puheitta viime viikon liikutasaldoa julki:

Maanantai: VPR-jumppa, 55 min, -542 kcal
Tiistai: kävelylenkki, 1 h 19 min, -603 kcal
Keskiviikko: zumba, 56 min, -543 kcal
Torstai: pyöräily, n.16 km
Perjantai: -
Lauantai: Total body, 1 h, -695 kcal
5k210k-juoksu + kävely, 1 h 5 min, -653 kcal
Sunnuntai: 5k210k-juoksu + kävely, 1 h 15 min, - 718 kcal

 Oon naputtelemassa postausta tästä mun liikkumismääristä ja innosta, eli sellasta luvassa lähiaikoina.

Sitten! Huomenna alkaa kuukauden kestävä liikuntaspurtti. Tän spurtin järjesti/aloitti Manna Masu ja nyt mukana on jo useampi bloggaaja ja lukija. Minä mukaan lukien!

Eli huomista lähtien seuraavan kuukauden tavoitteena on liikkua viikossa 6 h. Tai vaihtoehtoisesti koko kuukauden aikana 24 h. En laske näihin liikuntoihin nyt mukaan koulumatkoja, eli tuo 6 h pitäisi tulla juoksulenkeistä, jumpista ja kävelylenkeistä (ja muusta suunnitellusta liikkumisesta). Pyöräily on mulle paikasta toiseen liikkumista, joten lasken sen hyötyliikunnaksi

Tässä välissä mainitsen vielä HeiaHeiasta, josta minunkin liikkumiset (myös "pienemmät") löytyy aikalailla reaaliajassa. Tuota spurttia me taidetaankin tuolla HeiaHeian puolella enemmän käydä. Mut saa pyytää kaveriksi siellä, nimeni sielläkin on Kaukaa Kaunis.

Eli sellasta sitten! Teen näitä viikkoyhteenvetoja edelleen, ja sitten kuukauden päästä teen vähän isomman yhteenvedon tästä spurttikuukaudesta :)

Huomenna hyppään taas vaa'alle, jaiks!

-Kaukaa Kaunis

9 kommenttia:

 1. Huomenna lähtee! En kyllä usko että sulla ainakaan tulee olemaan ongelmia liikunnan suhteen - liikuthan nytkin jo hirmusesti ja tuon määrätyn viikkotuntimäärän verran! :) Noh, haastetta voi aina sitten nostaa seuraavan kuukauden spurtissa siihen 7h viikko jos tää kuukaus tuntuu "lällyltä" :) Pitää vielä itekkin miettiä tota että laskenko koulumatkat mukaan viikkotunteihin. Toisaalta oisko se sitten reilumpaa että en, kun et sinäkään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että tämäkään ihan "lällyltä" tuntuu, koska se aikahan pitää joka tapauksessa irroittaa arjesta, ja se olisi 1 h päivässä yhdellä vapaapäivällä viikossa. Ja jos noita vapaapäiviä tulee useampi viikolle, niin tuntimäärät kipuu aika korkeelle muissa päivissä.

   Mutta toi koulumatkajuttukin on sellanen että kannattaa tehdä niin kuin itsestä tuntuu. Se riippuu ihan ihmisestä ja koulumatkoista :D Eli mulle se on ainakin ihan sama että ottaako muut niitä mukaan vai ei, itse tein kuitenkin sen päätöksen koska spurtin idea oli lisätä liikkumista, niin se vaan vähentäisi mun tapauksessa jos lasken koulumatkat mukaan :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  2. Hih, hyvä homma :)
   Itse taidan vielä toistaiseksi pitää koulumatkat mukana liikunnassa, mutta esim. tällekin viikolle olen sopinut 5 lenkkiä :) 6h koostuu siis pääosin kuitenkin niistä lenkeistä :) Jos tuohon heittäisi vielä jonkun jumpan mukaan, voisi kolumatkatkin jättää laskematta. Pikkuhiljaa hyvä tulee :)

   Poista
 2. Noniin, urakka suoritettu ja luettu jokainen postaus. Nyt voi jäädä seurailemaan reaaliajassa ;) Hyvää työtä!

  VastaaPoista
 3. Houkuttaisi lähteä mukaan, mutta oon vielä niin alussa tän koko projektin suhteen, etten tiiä viittiikö ihan noin kauheeseen tuntimäärään pyrkiä. :D Pikku hiljaa täältä tullaan perässä :) Tsemppiä sulle haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu alussa on niin paljon muutoksia että siinä vaiheessa ei ehkä kannata vaatia itseltä liikoja. Vaikka uskoisin kyllä että sä kyllä pärjäisit hyvin kun toi juoksukin on alkanut niin upeesti :)

   Uskoisin että näitä haasteita järjestetään lisää jos ottaa tuulta alleen :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  2. Ihan varmasti järkätään haasteita, minun puolestani vaikka kesään asti! :) Välillähän voisi keksiä kaikenlaisia "liikuntaohjelmiakin" kuten vaikka vaatimus kahteen venyttelykertaan, kahteen lenkkikertaan ja vaikkapa siihen jumppaamiseen/lihaskuntoon :)

   Poista
  3. Kuulostaa hyvältä! :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)