lauantai 1. helmikuuta 2014

Helmikuun tavoitteet

Mihin se tammikuu katosi?

Kesään on enää reilu kolme kuukautta, ja silloin pitäisikin olla jo hieman hoikemmassa kunnossa.

Helmikuuksi päätin asettaa itselleni muutamia tavoitteita.

Ensinnäkin vedän liikuntaspurtin kunnialla loppuun. Sitä on jäljellä enää viikko! Höh! Tunnit näyttävät kuitenkin lupaavilta, ja se 24 h pitäisi kertyä.

Liikuntaspurtin jälkeen meinaan jatkaa liikkumista ahkeraan, ja tehdä siitä hieman monipuolisempaa. Tavoitteena olisi käydä salilla, uimassa, juoksemassa ja jumpissa. Kovin tarkkaa viikkosuunnitelmaa en tee, mutta nuita kaikkia pitäisi löytyä helmikuun liikuntavarastosta.

Syömisten kohdalla yritän parantaa tapojani, ja jättää herkuttelut aivan minimiin. Kokeilen nyt helmikuussa myös vähentää hiilareiden määrää. En meinaa ottaa hiilareista stressiä, mutta täytän lautaseni kasviksilla ja salaatilla, ja proteiinilähteellä näin ensisijaisesti.

Viimeisenä tavoitteena on saada näitä yllämainittuja juttuja noudattaen paino liikenteeseen. Ja tietenkin mielellään alaspäin. Haluan maaliskuun alussa painaa 2 kg vähemmän. Maanantaina 3.2 on punnituspäivä, ja siitä lähdetään sitten liikkeelle.

Sellaista olisi luvassa helmikuulle. Huomenna taas viikon yhteenvetoa, ja maanantaille olisi luvassa uusia tavoitevaatteita! :)

-Kaukaa Kaunis

3 kommenttia:

 1. Löysin blogisi aivan vahingossa ja liityin lukijaksi koska olen samoissa mitoissa lähtenyt liikkeelle kun sä ja samoissa menen nytkin. Eli hyvin samalla taajuudella tiputetaan. Kiva seurata sun urakkaa! :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://socalledwonderland.blogspot.fi/?m=0 tossa vielä mun blogi jos kiinnostaa lukea saman henkisiä juttuja :)

   Poista
  2. Oi, kiva päästä kattoo sun urakkaas ! Mahtavaa aina jos nää kilot osuu samoihin, koska sitä pystyy niin paljon helpommin seuraamaan toisen urakkaa kun pystyy suoraan vertaamaan omaan :)

   Eli todellakin haluan tutustua sun blogiis :) Ja tervetuloa tänne!

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)