lauantai 22. helmikuuta 2014

This is why I hate the word "diet"

Mä onnistuin jo nyt aloittamaan tämän mun "dieettiajattelun". Eli koska superdieetti alkaa maanantaina, oli mulle toki luonnollista ajatella, että hei, nyt kun ei vielä ole tiukka ruokavalio, niin nythän sitä saa mässätä ihan kunnolla. Ei näin. Pois se minusta - nyt ja heti.

Tämä humpsahti elokuvaa katsellessa.

Miksi mun piti heti langeta tähän "diettailuun". Vaikka SD onkin totta kai omalla tavallaan dieetti, mä en halua ottaa sitä sellaisena. Siis varsinaisena dieettinä. Mä en haluahaluahalua saada niitä kiloja takasin kun tiukka ruokavalio loppuu.

Tämäkin katosi kovaa tahtia suuhun, ennen kuin pysähdyin miettimään tekosiani.


Sempä takia mun pitää ajatella koko SD ihan erinä. Se on mulle SB - Superbuustaus. Vaikka noudatankin dieettiruokavaliota, mä haluan enemmänkin ottaa tämän kuusi viikkoa buustauksena, että jaksaa taas palata terveelliseen painonpudottajan ruokavalioon, vaikkakaan ei niin tiukkaan kuin SD. Superdieetin jälkeenhän tällänen tavallinen laihduttajan ruokavalio rupee kuulostaa jo syntisen hyvältä! Ai että saa syödä ihan tomaattia ja avokadoakin! Vau! :D

Siksipä mun pitää tehä tarkat suunnitelmat sitten tämän kuuden viikon jälkeiselle ajalle. Hiilarit voisi hilata ihan pikkuhiljaa takaisin normaaliin. Toisekseen mä sovin jo tässä vaiheessa, että kun se kuusi viikkoa täyttyy, olen ainakin viikon sen jälkeen vielä ihan täysin herkuttomalla, jotta ei tule sellaista "dieetti loppuu - ahmin kuin pieni sika" -episodia.

Nyt siis loppuviikonloppu mennään niillä eväillä millä ennenkin - tosin rahkaa en syö, koska mulla on sellanen tunne että kuuden viikon jälkeen voi olla sellanen korvista ulos-fiilis sen kanssa. Ei enempää mässäilyä, vaan normia kotiruokaa ja maanantaina sitten lähtee SB isolla Beellä :)

Kysymys kuuluu - mitä mä teen ton lopun suklaalevyn kanssa kun se kummittelee täällä kotona?!

-Kaukaa Kaunis

13 kommenttia:

 1. Viskase se pihalle. Syyt: se jää kummittelemaan moneksi viikoksi ja kiusaus kasvaa koko ajan. Ja jos heität sen pihalle, niin et varmana enää syö sitä + se voi olla aika terapeuttista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis voinukin olla terpeuttista! :) Tää mun kerrostalo/kaupunkiasuminen tekis siitä vähän vaan hankalaa :D

   Mä lahjotin sen mun kaverille, jonka kanssa käytiin tänään salilla :) Ei tarvinnut heittää poiskaan, ja eipähän oo täällä kummittelemassa.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Tai laitat vaan roskiin ja tiskiainetta päälle. Ei tuu kaiveltua sieltä enää :D Yks mun kaveri tekee silleen kun huomaa syöpötelleensä sipsejä liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on oikeesti hyvä! Parempi olis vaan vielä se, ettei edes raahais tuolta kaupasta mitään herkkuja kotiin niin niitä ei tarvi syödä tai heittää "hukkaan".

   Pitääpä pitää siis tää vinkki mielessä jos joskus löydän itseni sellaisesta tilanteesta :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 3. Apua hyi dieettiajattelu, pois se sinusta! Kaiken pahan alku ja juuri. Mua dieettiajattelu on lopulta aina vaan lihottanut... :D

  Mut ihan huippua että tunnistat ongelman heti tässä vaiheessa. Kuulostaa tosi hyvältä toi superbuustaus-ajattelutapa, pidä se! :) Tolla asenteella sun on pakko onnistua. Tsemppiä urakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Nyt vaan pitää olla tarkkana itten kanssa että ei lipsaha sitten sellaseen dieettiajatteluun.

   Muistakaa tekin kaikki rääkästä täällä kommenttilaatikossa jos mun tekstit rupee olemaan dieettiajattelun aivopesemiä! :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 4. Mistä toi jätski on? Paljon maksaa, onko parempaa kun B&J? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on Lidlin feikki b&j :) Maksaa jotain reilu kolme euroa ja toi cookie dough on oikeestaan aikalailla yhtä hyvää kuin aito b&j. Muut maut tältä merkiltä onkin vähän äh. Paitsi strawberry cheesecake on kuulemma ihan ok.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 5. Dieetti sanahan on suomessa ihan vääristynyt sillä jenkeissäkin diet=ruokavalio. Dietti on niin maailmanlopun sana :D Boostaus on paljon parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Mutta tolla dieettiajattelulla tarkotanki tätä suomen kielen merkitystä :) ja onhan se diet myös englanniksi tää suomen dieetti :) tai siis sillä on ne molemmat merkitykset :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 6. Mä oon tehnyt tuota samaa nyt tän viikon. Palkkasin pt:n avukseni vuodeksi ja ohjelmat lähtee alkuviikosta pyörimään. Oon nyt tiistaista lähtien vetäny karkkia, jäätelöä, hampurilaisia jne. Ja tiedän tekeväni väärin. Jotenkin se ajatus hämää, että kohta näitä ei saa.

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ujjui! oma pt ja vuodeksi! Oon kade! :)

   Se on kyllä ihmehomma tää aika ennen dieettiä :) onneks mä en oo tiennyt kauheen aikasin tästä, niin tuhot ei olleet suuret.

   Tosta se lähtee! :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)