sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikon 8 yhteenveto & SD

Taas on viikko pulkassa ja aika koota liikuntasaldoa.

Maanantai: kävely, 1h 30 min, 10 km
Tiistai: kävely, 1h 30 min, 10 km
Keskiviikko: -
Torstai: pyöräily, 45 min, 10 km
Perjantai: -
Lauantai: sali 45 min
Sunnuntai: pyöräily, 45 min, 10 km

Sitten huomiseen! Huomenna alkaa Superdieetti aka superbuustaus! :) Käytän tota SD:tä täällä blogin puolella näin ymmärrettävyyden parantamiseksi ja sekaannusten välttämiseksi.

Eli huomenna lähtee tarkka ruokavalio ja treenaus! Mä olen innoissani varsinkin tosta treeniohjelmasta. Koen että mulla vihdoin on joku järki siinä treenaamisessa salilla, kun nyt olen enemmän mennyt fiilisten mukaan. Vähän kyllä jännittää ne ekat kerrat kun noita ohjelmia teen, kun aikamoista hakemista se varmaan siinä vaiheessa on.

Mun piti eilen käydä vähän läpi niitä ohjelmia, mutta mulla lähti kaveri mukaan salille, ja en sitten sille tietenkään kertonut että tämmönen dieetti lähtee käyntiin. Mutta kerkii sitä sitten ensviikollakin harjoitella!

Ruokavaliosta sen verran, että nyt ekalla viikolla joudun aikapaljon soveltamaan. Syön yhden aterian tosiaan töissä, ja siellä sitten skippaan parhaani mukaan hiilarit ja täytän salaatilla ja protskulla lautasen. Muuta en oikein voi tehdä. Sitä seuraava viikko onkin sitten loma, ja silloin ruokavaliota noudatetaan pilkuntarkasti!

Edelleen joku ääni mun sisällä sanoo että et sä pysty siihen. Ei sulla oo tahdonvoimaa oikeasti noudattaa noin tiukkoja ohjeita, ja et sä kuitenkaan osaa mitään saliohjelmia noudattaa. Ja sille äänelle oon vastannut että perskules kattotaan vaikka! Minähän vedän tän kuusi viikkoa kunnialla loppuun jos dieetti on mulle hyväksi ja toimii. Ihme homma että toi ääni on edelleen mun kiusana, vaikka mä oon mielestäni jo voittaja kun olen päässyt jo tähän pisteeseen saakka.

Noh, saapa nähdä. Hyvähän se on tässä vaiheessa olla ihan into piukeena ja motivaatio korkeella kun vielä ei ole tarvinnut noudattaa mitään :D

Ainiin, kukkarolle tää dieetti ottaa ainakin. Tai no, ainakin nää alkuvalmistelut kirpas hieman, mutta toisaalta nyt onkin jo ihan hyvät varastot kaikkea loppudieettiä ajatellen.

Huomenna tulee SDn aloituskuvat, paino ja mitat! :)

-Kaukaa Kaunis

4 kommenttia:

 1. Ihan törkeen paljon tsemppii ja varmasti pystyt siihen!

  VastaaPoista
 2. Tsemppitoivotukset täältäkin. :) Olen ollut itse samalla dietillä ja 10kg lähti 6viikossa. Se on aika raaka dietti, mutta nälkää kuitenkaan ei tarvitse kärsiä.
  TEET SEN, MINKÄ PÄÄTÄT. ;) Ja mikä parasta, huomaa kroppa kiittää hyvistä treeneistä ja terveellisestä ruokavaliosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huima tulos kyllä sulla! :) Kyllä musta tuntuu että kunnialla vedetään ja loppuun saakka :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)