torstai 13. helmikuuta 2014

Takapakkia

Mulla on mennyt viimeiset kolme päivää aivan selälleen. Mä olen käynyt kaupassa ja ostanut mitä sattuu. Kaverin synttäreillä tuli herkuteltua enemmän kuin laki sallii, ja tänäänkin ääntä kohden on mennyt yhtä jos toistakin roskaa.

Nyt mua vaan ihmetyttää että miksi ihmeessä? Mulla meni jo kivasti, ja herkkujakaan ei tehnyt niin mieli. Mä oikeasti halusin saada sen kaksi kiloa pois maaliskuun alkuun mennessä, mutta en tiedä sabotoinko nyt näillä herkkupäivillä kaikki mahdollisuudet. Paino näytti tänäänkin aamulla sellasia että huhhuh.

Nyt vaan huomenna salille ja kunno treeniä! Ja ruoatkin kerralla kuosiin!

Tääkin repsahdus oli vaan niin turha että mua lähinnä ärsyyttää aivan sairaasti se että en pääse ikinä niihin seiskalukuihin! Mun paino on pomppinut nyt siinä kasikympin ekoissa kiloissa jo joulukuusta lähtien, ja edelleen ollaan samassa jamassa.

Ei mulla niinkään kiire ole, mutta miksi mun pitää horjuttaa omaa edistymistä?! Kun se edistyminen oli vihdoinkin näkyvillä!

Toivotaan siis että saan nyt nää turvotukset pois ennen ensi punnitusta maanantaina, ja ettei tuhot ole liian suuret.

-Kaukaa Kaunis

p.s. Mä olin vähän huolimaton ja paljastin kasvojani bannerissa ja siitä tuli pientä keskustelua kommenteissa. Anonyyminä pyrin edelleen jatkamaan, kun ei roti tässä vaiheessa riitä kasvojen paljastamiseen. Tiedä mikä siinäkin sitten on kun näin pelkuroin :D

8 kommenttia:

 1. Mäkin harrastin tätä äskettäin. Paino oli just putoamassa tosi alas ja sit kauhoin kaksin käsin kaikkea.. Ihme juttu. Onneks meni parissa päivässä ohi. Kyl se sullakin menee, älä huoli! :)

  VastaaPoista
 2. Mä en tajuuu, mulla sama ongelma et oon jumittunu 81-84kg eikä vaan paino tipu vaikka mitä tekee. :/ ja sit tosta jotenkin fiilis lässähtää ja tulee sit popsittua kaikenlaista mitä ei pitäis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä se niis seiskaluvuissa oikeen on, kun sinne on niin hankala päästä?? En tajuu myöskään!

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  2. Sama homma täällä! Seiskaa haetaan ja lähelle jo pääsin, mutta pläsähti sitten viikonloppuun se pyrkimys :D Uutta yritystä vaan :)

   Poista
  3. Seiska on siis tiukassa kaikilla :D no, sit kun me sinne päästään niin siellä ollaan sitten pysyvästi!

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 3. Mullakin viikonlopusta asti jäi herkuttelu, vaikka yleensä oon osannut palautua ruotuun heti maanantaina. Nyt kuitenkin venähti kun stressiä oli niin älyttömästi ja sillä selittelin sitä sit itselleni.. Torstaina pääsin kuitenkin ruotuun ja salille :) Välillä tulee repsahduksia, mutta kunhan saa vaan itseään niskasta kiinni niin ei muutama päivä kerkeä hirveästi tuhoja tekemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Saas nähä mitkä tuhot ne päivät toi, kun huomenna on kuitenkin punnitus.

   Mäkin kävin salilla sit loppujen lopuks kaksikin kertaa! Ja herkuttelu jäi vähemmälle. Hyvä me :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)