lauantai 15. maaliskuuta 2014

Juoksukausi avattu!

Kävimpä eilen juoksemaassa. Siis ihan tuolla maastossa. Viime kerrasta onkin jo yli kaksi kuukautta aikaa. Salilla juoksumatolla juokseminen ei vain yksinkertaisesti ole minua varten.

Lähdin siis hyvin varovaisesti liikenteeseen, ja päätin juosta pienen lenkin. Juoksinkin siis n. 20 min ja siihen lisättynä viiden minuutin lämmittely ja jäähsyttely kävelyt, kesti lenkki vain puoli tuntia.

Olen siihenkin kuitenkin tyytyväinen. Onhan juoksukunto rapistunut kun en ole niitä lihaksia käyttänyt samalla tavalla, mutta uskon että palautuminen syksyn juoksukuntoon on nopeaa. Huomenna nimittäin menen taas juoksemaan! :)Mutta oli se kyllä ihanaa! Täällä on ollu jo toista viikkoa hyvin selkeää ja plussa puolella, mutta tänään tulee taivaalta lunta! Ja yöllä menee pakkasen puolelle. Höh. Toivon siis kuitenkin ettei tiet ole aivan jäässä jotta huominen juoksulenkki onnistuu.

Huippufiiliksillä lähden siis taas nostattamaan juoksukuntoa, ja tuskin maltan odottaa kun säät ovat taas niin suotuisat että tuolla voi vaan viiheltää vähemmissäkin vaatteissa. Nyt on nimittäin aina kauhea ongelma että kuinka paljon sitä vaatettaa kannattaa laittaa, kun juostessa tulee kuitenkin kuuma jos on liikaa päällä.

Mutta eipä mulla tämän enempää. Huomenna taas tulee yhteenvetoa miten dieetti edistyy :)

-Kaukaa Kaunis

4 kommenttia:

 1. Tässä on omiakin juoksukenkiä kutkutellut! Oon jo meinannut lähteä, mutta odottanut vielä pikkuisen lämpimämpää säätä, ja nyt tuli tällainen loskakeli... :D Mutta matolla oon käynyt ja yllättäen tykästynyt. :) Eihän se ulkoilmaa voita, mutta kun juoksu on niin kivaa. :P Loppukevään haaveissa kympin kunto, se saavutetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä kymppiin pääset kevyestikin! :) Hyvä että jollekin maistuu tuo juoksumattoilukin, mä en ihan sitten kuitenkaan innostunut.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Heippa! Löysin blogisi jokin aika sitten, ja halusin tulla kiittämään inspiraatiosta! :) Itselläni on menossa raskauskilojen karistusprojekti, ja kirjoittelen myös aiheesta blogia. Esimerkistäsi innostuneena latasin nyt couch to 5k-appsin puhelimeeni. Saapa nähdä kuinka juoksu lähtee kulkemaan. Hyvää juoksukevättä sinullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee! Juoksu on mahtavaa, ja hienoa että oot juoksukelkassa mukana! :)

   Kiitos kommentista - nää piristää päivää eniten!

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)