maanantai 10. maaliskuuta 2014

Vertailukuva extra part 4!

Painopäivitys siirtyy huomiselle, koska tänään unettoman yöjunassa vietetyn yön jälkeen en muistanut yhteen käydä vaa'alla ennen kuin kello oli jo neljä, ja aamupainosta ei ollut tietoakaan. Toisaalta ihan hyvä näin, koska nyt saa todellisemman aamupainon mitattua kun on normaali yö tässä välissä.

Tänään onkin siis luvassa vertailukuva extra! Tämä on jo neljäs osa, eka, toka ja kolmas löytyy niitä klikkaamalla.

Postailin hetki sitten vanhoja kuviani, joissa oli kuva lakkiaisistani kesän 2011 alusta. Lupailin ottaa kuvia itsestäni samaisessa mekossa, kunhan pääsen kotiin ja mekon äärelle. Lomalla tämä tapahtui, ja nyt onkin luvassa vertailukuva lakkiaisextra! :)

Tässä alkutilanne:


Ja tässäpä olisi viime viikolla otetut kuvat:
Muistan kun sillon joskus toukokuussa etin ihan paniikissa mekkoa juhliin. Kävin ehkä kerran vilalla, ja sieltä ei löytyny mitään mulle sopivaa. Sitten etin vaan sellasta mekkoa mikä sopii, ja tämän mekon kohalla mä kokeilin, ja koska se sopi, ostin sen. Aika surullista.

Ensi kesänä olis luvassa ainakin yhdet häät mihin olen menossa, ja odotan aivan intopinkeenä sitä kun voin mennä ihan normaaleihin kauppoihin kokeilemaan mekkoja, ja joista voin oikeasti valita mekon sen mukaan mistä mallista tykkään ja mikä näyttää oikeasti hyvältä mun päällä.

Huomenna nähdään mitä vaaka sanoo! :)

-Kaukaa Kaunis

10 kommenttia:

 1. Pakko tunnustaa, huuliltani kirposi pieni naurahdus, kun näin nuo jälkeen-kuvat, näytät jotenkin niin säälittävältä pikkuriikkiseltä entisen mekkosi uumenissa :D Ja täysin hyvällä totean tämän ^_^ Aivan mieletön muutos, hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eihän tota voi kun kohteliaisuutena ottaa! Onhan toi huima ero, mutta toisaalta näytän kyllä noissa jälkimmäisissä kuvissa ehkä oikeata pienemmältä. Juurikin ton mekon suuruuden ja kuvakulman takia. Mutta joo, ihan kiva että näkyykin ero :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Tosi huikee muutos, ei voi nostaa kuin kaksi peukkua pystyyn (ei ole enempää) ;)Tsemppiä jatkoon. :) Sinulla on jo se tilanne, että voit mennä kauppoihin ja ostaa sen minkä haluat, täällä sitä vielä odotellaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on kyllä mahtava fiilis kun voi ostaa "normaali"puolelta vaatteita!

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 3. tiedän niin ton tunteen kun ostaa vain koska se mahtuu.. Niin surullista, mutta ihanaa kun laihtuu niin pääsee kunnolla valkkailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Ja mä olen aina tykännyt vaatteista ja halunnut luoda omaa tyyliä, mutta se on vaan vähän vaikeaa kun mikään ei mene päälle.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 4. Varmasti ihan uskomaton tunne tommonen, kun on päässyt takaisin normaalikokoisten ihmisten luokitukseen!!
  Ja toi muutos, hattua nostettava! Hyvää työtä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä, ihan hyvä fiilis kyllä :) Enpä muista millon mä olisinkaan viimeksi ollut normaalikokoinen :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)