sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen SD viikko

No niin! Nyt olisi jo viikko SuperDieettiä takana, ja oikeastaan hyvillä mielin olen viime viikosta vaikka monien mielestä viime viikon voisi sanoa menneen ihan päin seiniä.

Olen joutunut siis soveltamaan dieettiä aikalailla. Ruokapuoli on mennyt suurimmilta osin hyvin, vaikka arkipäivinä söin yhden aterian töissä, jossa pyrin mahdollisimman hyvät valinnat tekemään ruoan suhteen. Täydellisesti se ei siis mennyt kun eräänä päivänä oli makaroonilaatikkoa, toisena kanakeittoa, jossa oli paljon perunaa ym. Dieetin mukaan ei siis ihan menty.

Matkustin perjantaina kotikonnuille, ja täällä elämä onkin ollut aika hektistä. Ruoat ovat taas pysyneet kyllä ikään kuin terveellisen rajamailla, mutta dieettiä en ole grammantarkkaan noudattanut. Tänään taisin syödä äitin leipoman laskiaispullankin. Hups.

Miksi minua ei siis harmita että dieetti on ns. epäonnistunut? Koska en koe että olen epäonnistunut. Olen aikaslailla varma että kun huomenna vaa'alle astun, on paino mennyt alaspäin. Pienet repsahdukset toki harmittaa kun niitä ei pitäisi tulla, mutta en vain halua ajatella että minun elämäni olisi nyt kuusi viikkoa sidottu vain ja ainoastaan tähän dieettiin, ja sitä kautta kaikki muu elämä jäisi taka-alalle.

Sinänsä tämä on ristiriitaista koska aloitin SD:n sillä ajatuksella että nyt buustataan painoa pois urakalla, ja onhan se edelleen tavoitteeni, mutta kaikella on rajansa. En meinaa missään nimessä lopettaa SD:tä, mutta olen päätynyt siihen että jos olosuhteet tekevät dieetistä erittäin hankalan, tai jopa mahdottoman, niin siinä vaiheessa teen käytännöllisen, mutta kuitenkin mahdollisimman terveellisen vaihtoehtoratkaisun. Mitään pullaherkutteluja ei kyllä saisi enää tulla.

Ja toisekseen näitä erikoispäiviä ei tule tämän kuuden viikon aikana kovin montaa, vaikka tämä ensimmäinen viikonloppu sattuikin tämmöinen spesiaalitapaus olemaankin.

Eli huomenna on taas rahkaa naaman edessä ja muutenkin mennään SDn mukaan! Sillä niitä tuloksia syntyy, ja syntyy vaikka tosiaan hieman soveltaen vetäisikin.

Ensimmäisen viikon fiilikset ovat muutenkin oikein hyvät. Salille en yksinkertaisesti kerinnyt, mutta huomenna alkaa viikko uusi! Aamulenkkejä sain kyllä tehtyä ja aerobisia muutenkin tarvittavan määrän.

Tuntuu että tämä postaus tuntuu nyt menevän laidasta laitaan, joten tiivistelmänä tämä: Eka viikko ei ollut täydellinen. Olen kuitenkin tyytyväinen. Meinaan jatkaa. SD on kiva. Sen pituinen sen.

Huomenna pitääkin astua vaa'alle! Saas nähdä mitä täällä vanhempien luona tuo vaaka näyttää :)

-Kaukaa Kaunis

4 kommenttia:

 1. Alaspäin, alaspäin... itsellä ihan samat tunteet. Lauantaina tuli syötyä ihan vähän dieetin ohi, mutta aamupunnitus näytti viikon saldoksi -1.4 kiloa joka on aika hyvä:) Superdieettiä on 5 viikkoa jäljellä, tässähän saadaan aikaan vaikka mitä:) Nyt vaan peukut pystyyn punnitukseesi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Hyvä sinä! :) Viidessä viikossa kerkiää tapahtumaan vaikka ja mitä kyllä! :) Mullakin meni toi punnitus aikaslailla yli kaikkien toiveiden!

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Eihän itseään kannatakaan vetää ruokavaliolla aivan piippuun, se kostautuu sitten myöhemmin. Pääasia että paino putoaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Ja mullakin tää elämäntapamuutos kuitenkin sellanen vahva tekijä joka sitten tuo sen näkökulman että eihän tälläsellä ruokavaliolla tulle loppuelämää jatkamaan. Eli parempi tehdä siitä hieman "omannäköinen" :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)