torstai 6. maaliskuuta 2014

Pikakuulumisia

Hei!

Tulinpa tänne bloginkin puolelle ilmoittamaan että loppuviikko on minulle todella kiireinen, joten postauksia ei mitä luultavammin tule ennen sunnuntain yhteenvetoa.

Sen verran nyt kuitenkin kerron kuulumisia, että superdieetti on edelleen käynnissä, vaikka koen että tätäkään viikkoa ei voi sanoa kovin onnistuneeksi. Varsinkin nyt kun loppuviikon majailen eri kavereiden luona, ja muutenkin olen koko ajan liikkeessä, niin dieetin noudattaminen tuntuu liian hankalalta. Pyrin kuitenkin mahdollisimman teveellisesti elämään, ja toivottavasti tulisi edes pientä miinustulosta tältäkin viikolta.

Sinänsä hauskaa, että ajattelin voivani nyt lomaviikon noudattaa SDn ohjeita aivan grammantarkkaan. Tai ainakin se olisi helpompaa kuin kotona, koska hei, minullahan on aikaa keskittyä tähän. Little did I know... Eihän se ole mennyt ollenkaan niin. Olen enemmän poissa kotoa kuin kotona, kun pitää (saa) täällä päin Suomea asustavia kavereita ja tuttuja tavata. Loppuviikko tosiaan menee kyläillessä, ja en ryhdy hankalaksi vieraaksi missään paikassa.

Odotan siis ihan innolla ensi viikkoa kun palaan kotiin ja dieetin noudattaminen on oikeasti paljon helpompaa. Olen pohtinut että jos tämä viikko menee nyt ihan penkin alle, niin jatkan SD:tä sitten vielä sen viikon kun kuusi viikkoa olisi muuten täynnä. Jos siis koen tarvetta siihen. Saa nahdä sitten.

Tämmöinen pikapäivitys tähän väliin. Ensi viikolla taas luvassa hieman järjestelmällisempää postausta, ja loppuu (tai vähenee ainakin) nämä kuvattomat postaukset.

Mahtavaa loppuviikkoa kaikille!

-Kaukaa Kaunis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)