tiistai 3. joulukuuta 2013

6 kk

Rupesin tossa Pii Samin postauksen luettuani laskeskelmaan että millos mulla tulee puoli vuotta täyteen tätä elämäntapamuutosta. Ja kappas vaan, me ollaan Pii Samin kanssa päivälleen oltu tällä matkalla yhtä pitkään.

Ensimäinen asia mitä tein elämäntapamuutoksessa, oli juoksuharrastuksen aloittaminen, ja Couch to 5k-ohjelman mukaan tuon ensimmäisen juoksulenkin tein 3.6.2013. Siitä on tasan puoli vuotta. Uskomatonta.

Mulla kiloja on karissut virallisesti -15, mutta puoli vuotta sitten painoin varmasti lähemmäs 20 kg enemmän. En olisi ikinä, siis ikinä uskonut että pääsen tähän pisteeseen näin "helposti". Tuntuu että toistelen tässä PiiSamin sanoja, mutta en vaan jaksa ymmärtää miksi mä en muka ole kyennyt tähän ennen! Mikä tässä on ollut nyt niin ylitsepääsemätöntä?

Blogin aloitin kesäkuun lopussa, ja palatessani lukemaan ensimäisiä kirjoituksiani, tuntuu että siellä on kirjoittanut joku joka on aivan ulalla tämän asian kanssa. Tarkoitan siis sitä, että koska tuloksia ei ollut kerinnyt vielä tulemaan, tuntui että kaikki oli sellaista haparoimista, ja usko omiin voimiin oli kovilla. Nykyään mä tiedän pystyväni tähän, ja mulla on valmiudet saattaa tää projekti "päätökseen", vaikka elämäntavat jääkin pysyviksi.

Puoli vuotta on pieni ikuisuus. Toisaalta lyhyt aika, mutta toisaalta verrattuna edelliseen laihdutusyrityksiin jotka parhaimmillaan kesti kaksi viikkoa, on tämä jo aika eri sfääreissä. Puoli vuotta. Mun piti ihan mutustella tota aikaa hetki ennen kuin tajusin sen. Voi että mä olen ylpeä että olen jatkanut tätä tietä! Hyvä minä!

Tästä on hyvä jatkaa. Toiset 6 kk, niin ollaan jo maalissa :)

Pitää keksiä jotain kivaa nyt juhliakseni vähän tätä saavutusta!

-Kaukaa Kaunis

2 kommenttia:

 1. Hyvä me! :D Ollaan saavutettu niin paljon, ja vielä kaikkee mahtavaa ja ihanaa on edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Mieti missä ollaan sen toisen puolen vuoden päästä? :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)