maanantai 23. joulukuuta 2013

Body breakdown

 Anonyymin lukija kyseli minkälaisia muutoksi minä olen huomannut kehossani kun painoa on pudonnut.

En ole kovin tarkkaan täällä blogissa kertoillut miten kehoni on muuttunut, ja ajattelinkin käydä nyt hieman yksityiskohtaisemmin läpi niitä fyysisiä muutoksia joita minä olen huomannut.

EnnenAloitetaan raskausarvista ja ylimääräisestä ihosta, josta lukija minulta kyselikin. Mullahan on aika pahat raskausarvet, koska lihoin niin nopeaa tahtia silloin joskus kun sitä en itse edes tajunnut. Raskausarvet ovat koko vatsan alueella, ja jenkkakahvoissa. Muutamia löytyy myös "alleista" ja kyljistä. Tuossahan nuo edelleen ovat, mutta olen kyllä huomannut että ne ei enää niin "pingota" tuossa vatsanpinnalla. Eli koska iho ei ole enää niin suuren rasitteen alla, on raskausarvetkin ikäänkuin vetäytyneet itseensä. Ne ovat kyllä huomattavissa helpostikin, koska olen niin kalpea, mutta ne eivät ainakaan heloita punaisina tai pinkeinä niin kuin ennen.

Poikkiviiva on painauma sukkahousuista.

Ihoa löytyy lähinnä vatsanseudulta. Tällä hetkellä tilanne on aika "hyvä", eli iho ei roiku, koska sitä läskiä vielä löytyy sen verran ihon alta. Muualla iho on aika hyvin kiintynyt rasvan lähdön myötä, mutta todellisen tilanteen näkee sitten kymmenen kilon päästä. 

Yksi negatiivisimmista muutoksista on tuo rintavarustuksen katoaminen. Mulla ei ole koskaan hirveän suuria rintoja ollutkaan verrattuna siihen muuhun rasvan määrään mitä mulla oli. Niin kuin usein on kuullut, niin mullakin lähti rasvaa ekana rinnoista. Tai ainakin sen huomasi selkeitten ekana niistä. Olen kuitenkin oppinut elämään tämänkin asian kanssa, ja sitten tavoitepainossa nämä mittasuhteet näyttää paremmalta.

Sitten takaisin niihin positiivisiin muutoksiin. Kaikki kapenee. Kasvot, sormet, jalkapöytä, kaula käsivarret & jalat... On ihana huomata että esim. siskon saappaista menee mullakin vetoketjut kiinni, ja että käsivarretkin mahtuu hihoihin, vaikka paita/takki muuten liian pieni olisikin. Sormukset, käsikorut ja jopa hatut istuvat paremmin päälle. 


Yksi todella iso muutos on siis se että on vain pienentynyt. Ennen en olisi edes kokeillut mitään vähääkään pieneltä näyttävää vaatetta, koska en halunnut nolata itseäni sillä että en mahtuisi niihin kuitenkaan. Nyt olen lainaillut esim. yövaatteiksi pienikokoisemmilta kavereilta vaatteita, ja vaikka ne eivät hyvältä vielä näytäkään, jo se että ne mahtuvat päälleni on iso juttu.

Muutos on ollut suuri, vaikka sitä ei näin päivittäisenä seuraajana niin huomaakaan enää. Sitten pitää vain katsoa kuvia ja muistella missä pisteessä on ollut, jotta tajuaa kuinka kauas olen jo edennyt.
Jälkeen

Kiitos ano toiveesta! :) Mullehan saa kyllä heittää toiveita jos vaan tulee jotain mieleen mistä haluaisi kuulla enemmän :) Ja mä vastaan aina kommentteihinkin jos on jotain kysyttävää.

-Kaukaa Kaunis

2 kommenttia:

 1. Upea mimmi! Vielä kun jonain päivänä tuot esiin kasvosi niin tekstit saa kertojan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on ollut mielessä, mutta en tiedä riittääkö rahkeet :D

   Sitä kun on blogia perustaessa ollut sillä mielellä että anonyyminä kirjottelen, tuntuu että nyt sitä on jo jakanut liikaa esim. kuvissa, ja ei uskalla omaa nimeä niihin littää.

   Pelkuri kun olen. :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)