maanantai 30. joulukuuta 2013

Viikko 52

Tajusin että viime viikon yhteenveto on vielä laittamatta. Varmaan senkin takia unohtu, kun ei tuota liikuntaa tullut juuri ollenkaan harrastettua. Noh, ensi vuonna lähtee taas kunnolla käyntiin tääkin projekti, niin en anna tämmösten viikkojen paljoa haitata.

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko: -
Torstai: -
Perjantai: -
Lauantai: juoksulenkki, 1 h
Sunnuntai: kävelylenkki 1h

Semmonen saldo siis viime viikolla. Syömiset onkin menneet nyt koko loman ajan aika huonosti, ja vaaka näyttää plussaa. Onneksi suurin osa plussista on nesteitä, jotka saan sitten vuoden alusta heti poies. Vaa'alle virallisesti astun 6.1. ja silloin tulee bloginkin puolelle päivitystä.

Pitääpä tehdä tässä paremmalla ajalla postausta uuden vuoden "lupauksista". Niitä kun olen nyt miettinyt tähän elämäntapamuutosprojektiin liittyen aikas montakin.

Palaillaan taas huomenna. Vuosi vaihtuu taas! :)

-Kaukaa Kaunis

4 kommenttia:

  1. Uusi vuosi ja uudet kujeet. :) Mites uusi liikuntaspurtti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin uusi spurtti! Tällä kertaa mäkin jopa meinaan saada ne tunnit kasaan :) Mutta pitää varmaan oottaa hetki jotta päästää kaikki lomilta taas kelkkaan mukaan.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    2. Jep! Oisko se sitten viikko 3 kenties? Ite haluisin jo ensi viikolla aloittaa, mutta en tohdi olla liian malttamaton. Jos tässä pikku hiljaa lisäilee ennen spurttia liikuntamääriä. :)

      Poista
    3. Sähän voit ottaa varaslähdön! :) Toi viikko 3 kuulostaa ainakin mulle sopivalta. Pääsis nyt vähän lisäilemään liikuntaa niin ei tuu niin shokkina :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)