sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Viikon 50 yhteenveto + löpinää

Tälläkään viikolla en päässyt liikuntaspurtin vaatimiin tuntimääriin, mutta olen kyllä ihan tyytyväinen ottaen huomioon viime aikojen kiireiden.

Tässä olisi siis viikon liikunnat:

Maanantai: Jumppa + tanssi , 37 min, -383 kcal
Tiistai: Vesijuoksu, 40 min
Keskiviikko: Zumba, 58 min, -598 kcal
Torstai: -
Perjantai: -
Lauantai: -
Sunnuntai:  juoksu, 1 h13 min, -881 kcal

Okei, eli yhteensä hurjat 3 h ja 28 min. Nyt ollaan jo niin paljon miinuksella spurtin kannalta etten taida jaksaa edes laskea niitä. Vuoden alusta lähtee taas spurtti vähän paremmalla tuloksella toivottavasti käyntiin.

Nyt on tosiaan koulukiireiden takia ollut täällä blogin puolella aika hiljaista, mutta onneksi ensi torstaina alkaa loma, ja sitten alkaakin harjoittelu, joten vähän rennommin pääsee taas ottamaan opiskelut :)

Tällä hetkellä työn alla postaus joka on anonyymin lukijan toive sellasesta tarkemmasta kehon muutosten läpikäynnistä. Se on siis luvassa ensi viikolla. Yritän myös nyt loman aikana päästä vastaamaan Paistin heittämään haasteeseen, missä juostaan kymppi niin lujaa kuin pystyy. Ja tässä tosiaan pyrin pääsemään takaisin rutiiniin ja tiheämpään postaustahtiin. Nyt onkin kertynyt vaikka kuinka paljon asiaa mistä on kiva päästä kirjottelemaan paremmalla ajalla.

Muistakaa tekin hengähtää tässä joulukiireiden alla!

-Kaukaa Kaunis

7 kommenttia:

 1. Missä juokset: ulkona vai sisällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona aina :)

   En oo koskaan kokeillut juoksumatolla juoksua, ja ens kerralla kun meen salille kaverin kanssa niin meinaan kyllä kokeilla! Yksin ei kehtaa, kun siellä kuitenkin kompuroin ja en osaa pysäyttää ym :D

   Mutta ulkona meinaan kyllä talvenkin juosta kun tuntuis ihan hassulta tuijottaa seinää kun juoksee.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Jee! Sain vihdoin luettua blogisi alusta loppuun! Hienon työn olet tehnyt ja vielä NOIN LYHYESSÄ AJASSA! Itsellähän on mennyt tähän 22kg:n pudottamiseen kaksi kiloa! Noh, tammikuun alusta on pudonnut 15kg eli keskimäärin kilo ja 250g kuukautta kohden. Hyvähän sekin on, mutta sun tahti on kyllä aivan mieletön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan mulla ollut mistä menettää! Ja on edelleen. Uskoisin että tahti tästä hiipuu koko ajan mitä lähemmäs tavoitetta pääseen, mikä on täysin luonnollista. Älyttömän hieno urakka sullakin takana :)

   Kiitos kannustuksesta ja tsempistä! :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  2. Pieni ajatusvirhe tuli tuossa tekstissä! Piti sanoa että 22kg:n pudottamiseen mennyt se kaksi VUOTTA eikä kiloa. ;) Mutta joo tottakai se ajanmyötä hidastuu, mutta tolla tahdilla painat pian jo alle 70 kiloa :))

   Poista
 3. Nou hätiä mitiä, tää spurtti pitikin olla se rennompi niinku itsekin sanoit :) Kaikki liikutut tunnit on extraa ja polttaa läskejä + kaloreita :) Tammikuussa sitten spurtataan hirmu himolla kohti kesäkroppaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Ja ilman spurttia olis jäänyt varmaan nääkin liikkumiset tässä kiireen keskellä. Eli hyvä vaan että on spurtti päällä :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)