perjantai 6. joulukuuta 2013

Voihan toppahousut!

Olin viime pakkasten aikana vetämässä toppahousuja jalkaan, ja kappas vain, ne olikin käyttökelvottomat. Siis minulle, koska ne oliva vaan niin jäätävän isot että ne tippui ihan suoraan jalasta jos ei käsillä pitänyt kiinni.

Mainitsinkin nämä toppahousut heinäkuussa, kun huvikseni niitä kokeilin kesähelteillä. Tilasin kyseiset housut tasan vuosi sitten anttilan nettikaupasta, koska en halunnut mennä kauppaan kokeilemaan housuja, koska tiesin että normaalipuolen naisten koot eivät minulle sovi. Tilasimpa siis miesten puolelta, ja suurinta kokoa : XXL. Arvatkaa vaan oliko itku melkein silmässä kun nämäkin oli vyötäröltä silloin vuosi sitten naftit, ja jos vähääkään turvotti, ei ne menneet edes kiinni!

Niitä kuitenkin käyttelin viime talvena, ja silloin heinäkuussa kokeilin josko ne olisivat hyvät tälle talvelle. Tässä olisi kuvia heinäkuulta:


Silloin ne meni hyvin kiinni, ja olin iloinen! 

Katsotaapas mitä tänä päivänä näille housuille kuulu

Ne ei enää pysy edes päällä! Ne on ihan toivottoman isot, ja hukun niihin ihan täysin. Eli näitä housuja ei tosiaankaan voi enää pitää päällä.

Tästä intoutuneena lähdin kaupoille, ja mukaan tarttui tämmöiset:

 Uudet toppahousut. Nyt ei ollut rahaa panostaa näihin, koska nääkin todennäköisesti on käytössä nyt tämän talven, ja ensi talvena sitten uudet. Ostin nää lidlistä, maksoi kolmekymppiä, ja on kyllä ihan kelpohousut. Lämpimät ja istuu hyvin. Näillä voi muuten hiihtääkin, kun nää on lasketteluhousut, joten liikkuminen on mukavaa. Koko on 44, eli lidlin naistenkoista isoin. Mutta aivan mahtavaa että mä mahduin näihin, koska täällä rupee olemaan jo aika kylmä, missä asun.

Tää on vähän ristiriitasta tää vaatteista luopuminen, kun toisaalta on tosi ilonen ja innoissaan kun vaatteet jää liian isoiksi, mutta toisaalta ei tässä olis nyt varaa ihan koko vaatekertaa uusia yhellä kertaa. Onneks on kirpparit!

-Kaukaa Kaunis

p.s. Mun viikko on menny ihan penkin alle. Toivottavasti saan nyt viikonloppuna skarpattua.

4 kommenttia:

 1. Oho, nehän on venähtäny :) hieno homma! Mä kans just tutkin mun vaatevarastoa ja haikein mielin alan heitteleen auttamattomasti liian isoja vaatteita pois... Kyl se vähän harmittaa, ku ihan käyttökelposet vaatteet pitää pistää menemään, mut se vaan on niin hienoa, kun ne on liian isoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuopa just.. Onneks vaatteita saa aina uusia! :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. http://pudotus.blogspot.fi/2013/12/kaameat-koulun-hiihtokisat.html
  Mä totesin tänään omassa blogissani ihan samaa! Koko 42 ei vaan enää ole mun koko vaan voin suosiolla myöntää mahtuvani koon 38 toppahousuihin! "Vanhat" toppahousut sain onneksi myytyä anopille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että meni kaupaksi :) Ja hurjan palkitsevaa kyllä päästä pienempiin kokoihin, vaikka se onkin vain numero lapulla...

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)