maanantai 9. joulukuuta 2013

Painopäivitys

Tänään oli taas aika astua vaa'alle, ja tämä oli näky: 
'
 

 Eli 82,2 kg. Se on -1,1 kg vähemmän kuin kaksi viikkoa sitten. Viikko tahti on ollut siis -0,55 kg/vko, ja mä olen tyytyväinen siihen :) 

Enää reilu pari kiloa niin pääsen seiskalla alkaviin lukuihin! :)

 Yhteensä olen pudottanut viidessä kuukaudessa -16,4 kg. Tuntuu ihan uskomattomalta.

Mutta tästä on taas hyvä jatkaa! Ens kerran puntarille nousenkin vasta lapsuudenkodissa aatonattona. Silloin on käytössä eri vaaka, mutta eipä kai nuo nyt hirveitä eroja näytä.

Loppuun vielä kuvaa tänään ostamastani joulu/uuden vuoden mekosta, joka on lindexiltä kokoa 42!

 Hiukan on nafti vielä, mutta ainakin antaa motivaatiota jatkaa täysillä jouluun saakka, ja siitä vielä eteenpäin kun pitäisi uutenakin vuotena mekkoa pitää :) Meni tuo kuitenkin kiinni, että kyllä sitä pääsee joka tapauksessa pitämään, mutta omaa mukavuutta miettien voisin vielä skarpata! :)

-Kaukaa Kaunis

9 kommenttia:

 1. Jee, hieno tulos! :) Ja mekko on tosi kiva, sopii sulle. :) Eikä kyllä näytä yhtään liian pieneltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on tosta vyötäröstä hieman kireellä, eli vetoketjuakun vetää niin pitää pidättää hengitystä siinä vyötärön kohalla :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Uuu mikä lady!! :) tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Ei liity postaukseen, mutta osaatko kertoa, että kuinka kovaa on se sun juoksuvauhti? Onko se sellaista kunnon nopeaa juoksua vai enemmän hölkkää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu osaan :) Mulla on sports tracker aina päällä.

   Eli normaali semmonen minkä itse miellän hölkäksi, ja mitä jaksaa vaikka yli tunnin menee vauhtia ~7 km/h ja sitten kun juoksen "kunnolla" eli sellasta mukavaa mutta kehoa rasittavampaa, niin vauhti huitoo jossain 7,8-8,4 km/h. Tosta pystyn kyllä vielä spurttaamaan kovempaakin, mutta silloin ne on joko lyhyitä intervalleja, tai koko lenkki on lyhyempi. Tätä tässä yritetään koko ajan parantaa. Että kovempaa jaksaa juosta pidempiä matkoja :)

   En osaa sanoa mikä on ns. normaali hölkän ja juoksun ero, mutta koen että mun normaali juoksulenkit on ihan juoksua, ja hölkkää on sitten ne jolloin kaverin kanssa hölköttelen ja juoruilen menemään :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  2. Kiitos tyhjentävästä vastauksesta! :)

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)