tiistai 4. helmikuuta 2014

Liian pieniä vaatteita

Oukei, nyt olis aika taas katsoa vähän tavoitevaatteita.

Tavoitevaatteet on mun mielestä ihan parhautta, koska niistä oikeasti näkee, kokee ja tuntee edistymisen konkreettisesti. Jos housut on sulle liian pienet, niin ne on yksinkertaisesti liian pienet. Jos ja kun niihin sitten mahtuu, tietää että sitä on oikeasti pienennytty, koska ne housut ei ainakaan oo siitä isontuneet. Ja sitten kun ne housut alkaa olemaan jo liian isot, tulee aivan mahtava fiilis, koska tajuaa olevansa jo pienempi kuin mitä ensin tavoitteli. Peili ja mieli voi temppuilla, ja joskus kilotkaan ei tunnu kovin konkreettisilta, mutta vaatteet onnistuu mulla aina.

Nää on siis mulle hyvin motivoivia asioita, ja toivottavasti nää motivoi sitten teitäkin vuorollaan. Sitten kun mä onnistun tavoitteessani ja vaatteet istuu mallikkaasti. Mulla onkin jo aikas paljon menneitä, tulleita ja meneillään olevia tavoitevaatteita, jotka löytyy kaikki täältä tavoitevaatteet-tägin alta.

Asiaan:

Ensimmäisenä housut. Nämä koralliset taisivat joskus jossain tavoitevaatepostauksessa vilahtaakin:


Tämä on otettu joskus syksyllä.
Tämä on tilanne tällä hetkellä:




Ei siis aivan vielä sopivat. Menivät kuitenkin venyttämällä kiinni, ja mukavat jenkkiksethän siittä tuli :)

Seuraavana housut jotka ostin alennusmyynneistä gina trickotista. Nämä ovat kokoa 32 tuumissa. Tältä ne näyttää nyt:




Pienet ovat siis kovin. Mutta yllättävän hyvin ne asettui jalkaan, ja oikeastaan aika vaivatta meni ihan ylös saakka. Reisiläskitkään ei ottaneet kiinni, vaan housut asettui kivasti myös haaroista jo nyt. Vatsaa ja lantiota pitää nyt kutistaa jotta nämäkin istuvat.

Kun oikein lahista ja venytti, niin nämä menivät kyllä nyt jo kiinni! Näky ei ollut vaan kovin kaunis:



Kolmannet tavoitehousut ovat siskon poisheitettävien vaatteiden kasasta bongatut espritin ikuisuuden vanhat farkut. Nämä ovat mallia 2000, eli erittäin matala lantio ja lahkeista saisi tehtyä pienen ihmisen teltan. Mutta nämä farkut otinkin matkaan ihan vain ja ainoastaan siitä syystä, että saan näiden avulla seurattua edistymistäni. Käyttöön nämä eivät siis koskaan tule, koska malli on kaikin puolin epämiellyttävä.




Ja kuten kuvista näkyy, ovat nämä housut tämän joukon pienimmät. Näitä piti ihan pakottaa ylös, ja nämä ei istu oikeastaan mistään kohdasta hyvin tällä hetkellä. Nämä ovat kokoa 30, mutta tuntuu kyllä paljon pienemmiltä? Noh, joka tapauksessa siinä vaiheessa kun nämä housut minulle menevät, rupean olemaan jo aika tyytyväinen :)

Tässäkin huomaa miten liian pienet vaatteet saavat sinut näyttämään paaaljon paljon isommalta kuin sopivan kokoiset! 

Sitten rupesinkin etsimään vaatevarastoista tavoitehameita, mutta yllätyksekseni ne olivatkin jo sopivia!

Tämä hame koossa 40 pääsee heti käyttöön:


Tämä punainen hame menee kyllä kiinni, mutta vaatii vielä muutamia kiloja pois jotta se näyttäisi hyvältä:



Ja lopuksi tavoitemekoksi ostamani mekko, joka menikin jo kiinni! Ostin sen myös syksyllä, ja silloin se ei vielä mennyt, mutta en muistanut silloin ottaa kuvaa. Tämä jää kuitenkin tavoitevaaatteeksi, koska se ei vielä istu ihan kunnolla, ja näyttää toki parhaimmalta kun tästä vielä hoikistun.




Siinäpä niitä taas oli :)

-Kaukaa Kaunis

11 kommenttia:

  1. Jei, vaatepostauksia! :) Tuo musta minari vyöllä on tosi kivannäkönen! :) Ja nuo Ginatricotin housut ei enää paljoa vaadi, istuvat jo kivasti reisistä/peffasta :) Apua, iski kaamee himo ostaa itekki liian pieniä vaatteita sovitettavaksi mutta jotenkin en vaan uskalla :D Ois se niin siistiä sujahtaa johonkin valmiisiin tavoitevaatteisiin mutta mulla ainakin budjetti haraa vastaan. Ei viittis ostaa vaatteita jotka ei sitten välttis näytäkkään hyvältä esim. mallin puolesta vaikka muuten menisivätkin päälle laihduttua. Ai niin paitsi hetkonen, ainahan voin kokeilla esim. pökien mallia siinä koossa mitä oon nyt ja ostaa numeron tai kaksi pienemmät kun tiiän että malli sopii kropalle...hmmm :P Apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, ehkä sitä kerkii ostamaan niitä vaatteita kun on tavoitepainossa :) Voihan sitä jonkun mallin bongata ja käydä vaikka kaupassa aina kokeilemassa sitä samaa vaatetta. Kunhan ne ei vaan ottais juuri sitä mallia pois kesken kaiken!

      Mäkin olen vaan aleista näitä tavoitevaatteita ostanut, ja tosiaan siskolta on iso osa löytynyt. Kannattaa käydä vaikka kirppiksillä, sieltä varmasti löytyy edullisesti :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    2. Juu juu, tottahan toki sitten tavoitepainossa...-Tavoitepainossa?! Mikä se on? Jotakin syötävää? :D Ää, siihen on vielä moooonen monta kiloa ootettavaa :S Mutta sitten kekkasin että onhan mulla varastossa vaikka mitä ihme hameita ja muuta, tosin semmosia jotka suurin osa meni mulle 63 kilosena :D Höm, pikkasen on matkaa siihen tästä lähtöpisteestä, etenkin kun lopullisena tavoitteenakin on nyt isompi 68kg paino :) No mutta jos vetäisin ne ensin nilkkoihin ja sitten kun ne on hädin tuskin puolitangossa niin huudan hurraata? :D Ihmiset varmaa tykkäis semmosista blogikuvista :D

      Poista
    3. Kyllähän tommoset puolitangot ihmeetkin toimii :) Kyllähän siitäkin edistymisen näkyy :D

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    4. Joo ja kaikki muukin niin sais laittaa aika paljo sensuuria peliin :D

      Poista
  2. Itekin pääsin eilen tavotevaatteiden makuun! Alotin painonpudotusprojektin tammikuussa ja nyt on tippunut jo 5,5kg, oon niin onnellinen :)
    En kuitenkaan nää itsessäni mitään eroa, vaikka olen ottanut kuvatkin. Mutta kun eilen testailin viime kesän hieman liian pieniä shortseja niin kas kummaa, nehän oikeen sujahtivat päälleni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hienoa! :) Upeasti ole jo pudottanut kiloja, ja noi on ihan mahtavia hetkiä kun sen huomaa näin konkreettisesti :)

      Tsemppiä jatkoon!

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  3. Todella ihana tuo vihreä mekko, varmasti jo kesään mennessä täydellisen istuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään! Toivotaan että siitä tulee kesämekko uudelle minälle :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  4. Tosi kivoja vaatteita! Ja tästä innostuneena taidan joutua itsekin kaivelemaan tavoitevaatteet kehiin. Niitä löytyy omasta takaa jo kaapista, joten kaupoille ei tarvitse lähteä.

    Kiitos hyvästä ideasta :)

    varmastihidasta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehottomasti ottaa kuvia ja niitä vertailla. Matava tilanne jos tavoitavaatteita löytyy jo ihan omasta takaa :)

      Tsemppiä :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)