tiistai 16. heinäkuuta 2013

shoppailua again

Heeips!

Kävin eilen taas kaupoilla, ja innostuin ostamaan taas uusia juoksukamppeita. Pitkät juoksuhousut ja pari takkia syksymmälle säälle.

Tosin nää pääsi jo tänään kokeiluun kun Suomi pisti parastaan ja asteita oli aamulla +12. Jes.

Mutta hyvin toimi ja kivaa oli!
Kyllä uudet vaatteet ainaki mulle antaa lisäboostia tohon liikkumiseen. On paljon kivempi juosta oikeissa urheiluvaatteissa, kun vanhoissa kollareissa ja t-paidassa. Tulee sellanen enemmän totisempi olo.

Ja toisekseen, jos pistää rahaa urheiluvaatteisiin, on ns pakko myös urheilla ettei mee rahat hukkaan!

Auttaako motivaatioshoppailu ketään teistä?

-Kaukaa Kaunis

6 kommenttia:

  1. Onko tuo takki Cubuksesta? Mulla on ihan samannäköinen lenkkeilytakki kyseisestä liikkeestä :) On muuten yllättävän hämäävää miten samankokoisia ja muotoisia ollaan (oltu)! :) Tajusin vasta tänään että nimimerkkisi takaa löytyy myös blogi, ja olenkin sitä mielenkiinnosta tänään läpikahlannut :) mannamasu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! Ja housut kanssa :) cubuksesta saa kyllä hyviä urheiluvaatteita. Toi takki on ollu ihan mahtava.

      Ja kiva että löysit blogiin! Mä oonkin sun blogia seurannut jo jonkun aikaa :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    2. Noenpäs sitten näkyjäni nähnyt! :D Oon ollu tosi tyytyväinen toho sporttitakkiin, toimii lämpimämmillä ilmoilla semmosenaa + sitte toisen takin alla! :) Pöksyjä en oo Cubuksesta vielä ostellukkaa paitti yhet toistaiseksi lähes käyttämättömiksi jääneet farkkucaprit. Onkohan noita takkeja vielä tulevinakii vuonna siellä myynnissä? Harmittaa kun tuo oma musta takki on jo ainaki koon liian iso ja uutta tarviis taas viimeistään kevään puolella.

      Hih, kiva kuulla että sielläkin vielä seuraillaan :) Moni lukija kun ei ole ilmoittanut olemassa olostaan lukijat-palkissa vaikka sivulla suht kuhina käykin :) Mutta kiva että sunkin nikin takaa löyty oma blogi (en vissii vieläkää ymmärrä kaikkia bloggerin kiemuroita) ja oot vielä tosiaan about saman pitunenkin! :) En montakaan pitkän ihmisen blogia oo vielä löytäny niin kiva tietää että muitakin pitkuloita olemassa! :)

      Poista
    3. Malli varmaan vaihtuu, koska ton mun oman ostin kesällä aleista, joten sitä mallia ei varmaan enää tuu. Mutta uskon että tilalle tulee joku vastaava :) Toivottavasti. Mäkin nimittäin tarviin keväällä varmasti (toivottavasti) pienemmän koon.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  2. Hih, pitihän se vielä tarkistaa, mutta oon siis sua vaan puol senttiä pidempi! :) Ellen sitte oo kutistunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo ihan varma tosta mun pituudesta kun siitä on niin kauan kun se on mitatty. Se oli sillon 172,2, joten aattelin ottaa varman päälle ja pitää nyt virallisena pituutena 172 cm :) Ei bmi ainakaan väärään suuntaan sitten valehtele.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)