perjantai 22. marraskuuta 2013

Inside out

Tintti heitti mulle haasteen, jossa tutkiskellaan itseä vähän positiivisemmasa näkökulmasta. Tässä se olis:
Haaste on helppo ja ihana: kerro haasteesta omassa blogissasi ja listaa kuvan  alle vähintään viisi (5) asiaa, sisäistä tai ulkoista, joita todella rakastat itsessäsi - tai ainakin haluat oppia rakastamaan, jos et siihen vielä pysty <3  

 - Lady Puntti


Eli viisi asiaa josta tykkään itsessäni. Koska minun itsekritiikkini kohdistuu lähes aina fyysiseen olemukseeni, haastan itseni keksimään madollisimman monta ulkoista asiaa josta tykkään itsessäni.

1. Silmät. Oon aina tykännyt mun silmistä, koska ne on kivan vihreät, ja erittäin helppo meikata kivasti.

2. Hiukset. Mulla on vaaleat, pitkät ja vahvat hiukset, jotka saa näyttämään kivalta suht pienellä vaivalla. Oon aikanaan blondannut ja kokeillut muita vaalean sävyjä, mutta hiukset ei siitä onneksi minnekään kadonneet, ja oma väri, eli tämmönen tumma vaalea on ollut helppo saada takaisin ja juurikasvua ei tule. Mutta lauantaina on kampaajakäynti, ja silloin näihinkin saadaan vähän lisää eloa! :)

3. Jalat. Monet on täällä blogin puolella kehuskelleen kun mun jalat on kapeat. Kyllähän näistä läskiä löytyy, mutta se on kuitenkin jakaantunut niin tasasesti että jalat on aika sopusuhtasena pysynyt. Ja toisekseen, mun jalkalihakset erottuu jotenkin todella selvästi, jopa ennen kuin aloin juosta, ja nykyään varsinkin.

4. Kehonrakenne. Mä en ole varma olenko mä nyt omena vai tasapaksu päärynä, mutta tykkään kuitenkin siitä kuinka sopusuhtaisesti olen nyt laihtunut, ja keskivartaloa lukuunottamatta alan näyttämään jo ihan ihmiseltä :D

5. Anteliaisuus. Laitetaas nyt tämmönen itsekehujuttu loppuun :D. Tykkään siitä kuinka antelias olen. Jos en käytä jotaina asiaa/vaatetta ym., annan sen eteenpäin jos tiedän että toinen tarvitsee tai ilahtuu. Toinen on ruoka: jos joku on kylässä tai nähdään kaupungilla ym. kutsun kaverin syömään. Olen myös monesti järjestänyt ihan kunnon illallisia missä olen tehnyt esim. välimerellistä ruokaa, intialaista ym. ja tarjonnut ruoat isommalle porukalle. Nyt joulunaikaan on ihanaa alkaa miettimään täydellisiä lahjoja ystäville ja perheelle, ja paras tunne ikinä on se, kun joku aukaisee lahjapaketin, ja oikeasti ilahtuu siitä mitä sieltä sai. Ja laitetaas vielä aika, annan aikaa myös ystäville heidän sitä tarvitessaan, ja olen myös vapaaehtoistyössä tukihenkilönä, sekä teen paljon vapaaehtoistyötä seurakunnassa.

Ugh. Minä olen puhunut.

-Kaukaa Kaunis

7 kommenttia:

 1. Heippa, kiitos inspiroivasta blogista :) Ollaan melkeen saman ikäsiä mittasia ja oon nyt siinä painossa mistä sä lähdit (kesäkuun lopusta tiputtanu 28,5kg tosin synnytin toukokuussa) ja on antanu paljo tsemppiä sun kirjotukset :).. sen lisäksi voin allekirjottaa lähes kaikki ylläolevat tekstit ja aijemmat tekstit! Hauskaa Joulunodotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau mikä pudotus!! Huippua, tosta on hyvä jatkaa samaa rataa :)

   Ja kiva että on inspannut, ja ihanaa joulunodotusta sinnekin! Pystään kaikki erossa niistä joulutortuista!! :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Noi sun hiukset! Ihan mielettömät, oon katellinen :)

  VastaaPoista
 3. Yhdyn edelliseen, kauniit hiukset ja uskomattomattoman ihanat koivet! <3 :D

  Seuraaviin illallisiin kutsua odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, jos löydät mut niin oot aina tervetullut illallispöytään! :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  2. Täytyy pitää silmät ja korvat auki ;)

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)