maanantai 4. marraskuuta 2013

Youtube terveilijät

Bloggerin jälkeen mun kaikista käytetyin verkkosivusto/sovellus on youtube (tällä hetkellä). Seuraan siellä paljon kosmetiikkaan liittyviä ihmisiä, sitten tulee muut vloggaajat ja hauskuuttajat.

Nyt elämäntaparemontin keskellä sitä on halunnut ympäröidä itsensä aiheeseen liittyvillä asioilla (blogit) ja siksipä olen löytänyt youtubesta ihmisiä joita seuraan urheiluun, ravintoon ja muihin terveyteen liittyvissä asioissa.

Kirjotain teille tänään listan niistä ketä minä seuraan, ja mitä siltä kanavalta löytyy.

1. Blogilates on Cassey Ho:n pitämä kanava, josta löytyy melkein 200 treenivideota joissa Cassey itse näyttää ja ohjeistaa erilaisiin pilates, tanssi ja cardio -tyyppisiin treeneihin. Mä tykkään Casseystä, ja ne videot on tosi selkeät ja hyvälaatuset. Casseyn mallia pystyy seuraamaan helposti perässä, vaikka ei ymmärtäisi englantia niin paljoa. Ja videoita löytyy niin aloittelijoille kuin osaavimmillekin. Kanavalle tulee myös videoita terveellisistä herkuista, mutta niitä minä en ole toistaiseksi vielä kokeillut.



2. Leansecrets on fitnesscoach Brendan kanava, jossa käsitellään erittäin terveellistä ruokavaliota, käydään läpi harmillisia ruoka-aineita ja mitä tulisi välttää. Brendalla on paljon kokkausvideoita joista voi saada inspiraatiota omaan terveelliseen ruokavalioon. Brenda juttelee paljon myös treenaamisesta, varsinkin kuntosalitreenaamisesta, ja rasvanpoltosta. Ja löytyy leansecretistä paljon informatiivisia videoita, esim. laihdutuksesta yleensä ja naisten rasvasolun rakenteesta.



3. PsycheTruth on täynnä informatiivisia videoita terveellisestä ruokavaliosta, huonoista ruoka-aineista, laihdutusmyyteistä, ruokamyyteistä ym. Täältä löytyy myös hierontavideoita, liikunta-, ja syvävenyttelyvideoita. Tämä on siis hyvinvointiin yleensä koskeva kanava, ja puheenaiheena on myös esim. medikalisaatio ja muutenkin monet "salaliittoteoriat" varsinkin ruokabisnekseen liittyen.



4.FitnessBlender on kanava josta löytyy kotijumppia, voimaharjoittelua, venyttelyä ja monenlaista muuta treenivideota. Nämä on todella ammattimaisesti tehty, ja helposti seurattavissa.



Siinäpä ne olikin ne mitä mä seurailen eniten. Jos haluan tehdä kotijumpan, valitsen joko blogilatesin tai fitnessblenderin. Ruokaan liittyvissä jutuissa seurailen Leansecretsiä ja PsycheTruthia. Kaikilta löytyy paljon hyödyllisiä videoita, ja suosittelen katsomaan josko teillekin löytyisi sieltä tietoa ja motivaatiota.

-Kaukaa Kaunis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)