lauantai 30. marraskuuta 2013

Kiireitä!

Viime aikoina on ollut niin kiirus kouluhommien kanssa että bloggaaminen on jäänyt vähän vähemmälle.

Näitä kiireitä jatkuu melkein jouluun saakka, joten vastaavaa hiljaisuutta saattaa esiintyä nyt joulukuussakin. Sitten joulun jälkeen alkaakin rennompi jakso, kun pääsee harjoitteluun, ja uusi vuosikin tuo oman motivaation elämäntaparemonttiin, joten silloin viimeistään päästään takaisin tuttuun postaustahtiin.

Liikuntaspurttikaan ei ole alkanut ihan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta täytyy katsoa josko tänään saisi vähän pidemmän kävelyn tehtyä illasta.

Palaillaan kuitenkin huomenna viikon yhteenvedon kanssa :)

-Kaukaa Kaunis


3 kommenttia:

 1. Höpsistä! Hyvältähän tuo siun liikuntasaldo näyttää Heiaheiassa! :) Mie oon saanu vaan puolet kasaan kun täällä kanssa niitä kouluhomman pirulaisia ja tuntuu että ei mitään muuta ehdikkään :S Mutta hyvä se on silti kiristellä sen minkä ehtii niin pääsee ees välillä kouluhommista tauolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vaan laske niitä koulumatkoja spurttiin tunneiksi, joista heiaheiaan tulee tunteja, eli miinuksella mennään vielä ja aika pahasti. Ens viikolla sitten ainakin sen kuusi tuntia kasaan! :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  2. Hih, mie oon kyllä ainakin niin epätoivonen että lasken kaikki :) Oishan se hyvä että 6h tulis vaan lenkkeilystä ym extrasta mutta mielestäni ei oo kuitenkaan kovin kamalaa jos näistä yksi tunti koostuu koulumatkoista :) Jää kivempi mieli itelle ja liikuntaa se on sekin! :)

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)