sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Viikko 45 & liikuntaspurtin yhteenveto

Nyt on liikuntaspurtti tehty! Me siis useamman bloggaajan kanssa alotettiin neljä viikko kestävä liikuntaspurtti, joka tarkotuksena oli saada 24 h liikuntaa kasaan koko kuulta. Onnistuin!

Laitetaapas aluks tän viikon liikunnat:

Maanantai: -
Tiistai: Vesijuoksu, 1h 10 min
Keskiviikko: Zumba, 55 min, -523 kcal
Torstai: Vesijuoksu, 30 min
Uinti, 30 min
Pyöräily, 45 min, n. 15 km
Perjantai: juoksu, 46 min, 4,5 km, -525 kcal
Lauantai: kävelylenkki, 1 h 35 min, 8,65 km, -674 kcal
Sunnuntai:-

Eli yhteensä 6 h 11 min tälle viikolle. Viime viikolta jäi  3 min ylimäärästä, eli neljässä viikossa liikuin 24 h 14 min. Hyvä minä!

Juuri eilen katselin näitä mun ihan ensimäisiä liikuntakoonteja, ja siellä oli kolmea, neljää juoksulenkkiä. Ja muistan kuinka sillonkin tuntu että vautsi, mähän liikun himona :D

Mutta vaikka spurtti virallisesti loppuikin, päätin että pidän tuon 6 h tavoitteena, mutta en enää niin tarkasti syynää sen kanssa että se tulee täyteen. Tosin musta tuntuu että se tulee täyteen jo ihan automaattisesti kun käyn kaksi kertaa viikossa tunnin ryhmäliikunnoissa, nyt pyrin käymään kerran viikossa uimassa, ja kaksi kertaa juosemassa, plus vielä kävelylenkit kavereiden kanssa, joita tuntuu viime aikoina olevan enemmän kuin ennen. Eli kuusi tuntia tulee luultavasti aika helposti täyteen.

Mutta huomenna palataan painopäivityksen kanssa. Saas nähdä miten on liikuntaspurtti vaikuttanut painoon!

-Kaukaa Kaunis

14 kommenttia:

 1. Hyvä Kaukaa Kaunis! Hienosti liikuttu! :) Täällä kanssa vielä koetetaan jatkaa jossakin määrin tuota 6h/ko- tahtia mutta tosiaan hieman kevyemmällä ja vähemmätkin tunnit sallivalla asenteella :) Pitää sitä välillä keskittyä muuhunkin, vaikka suuret liikuntamäärät on hyvää tehneetkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, ja jos siitä pitää liian tiukasti kiinni niin voi mennä nautinto koko hommasta, ja se ei oo hyvä pitkällä tähtäimellä.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Täällä kirjoittelee laihtumisesta haaveileva naisen alku. Luin blogisi, ja sait minut innostumaan etenkin tuosta couch to 5k jutusta ja haluan kyllä kokeilla! On ihana nähdä, että saavutat tuloksia, joita itsekkin haluaisin saada, mutta pelko epäonnistumisesta tulee ajoittain mieleen..

  Jos haluat seurata blogiani ja kertoa vinkkejäsi niin : http://nursukeiju.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi epäonnistumisen pelko on tuttu juttu. Mutta pelko ei saa estää meitä saavuttamasta sitä mitä me halutaan. Tsemppiä!

   Liityin lukijaksi blogiisi, ja mielenkiinnolla jään seuraamaan.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 3. Hyvä KK!

  Toi 6h/vko pidetään täälläkin tavoitteena, muttei nipoteta sen kanssa. Jos se ei tuu täyteen, niin enää en sitten seuraavalla viikolla aio niitä takaisinkaan liikkua. :P Rennolla otteella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, rennolla otteella homma on mielekästä :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  2. Joulukuussa voitaisiin taas kaikki yhdessä kiristellä ennen kaiken maailman ähkyruokia? :) Nyt tarvii kyllä hetken sitä löysempää liikuntameininkiä :)

   Poista
  3. Vois olla ihan hyvä veto tuolloin. ;)

   Poista
  4. Sopii! Olisko 25.11.-22.12 mitään? Vois polttaa kerrankin etukäteen ne kinkkukilot pois? :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  5. Aika stressiajat on tulossa koulun suunnilta tuolloin mutta voisihan sitä parhaansa koettaa :)

   Poista
  6. Rennosti ilman pakkoilua - pyritään siihen 6h/vko. Ei tartte seuraavalla viikolla periä tunteja takas, mut ylimääräset saa laskee pois seuraavalta viikolta. ;)

   Poista
  7. Kyllä, rauhassa ja omaan tahtiin, mutta kuitenkin tavoitteita asettaen. Ei pääse ainakaan koko neljää viikkoa lipsumaan jos huomaa jäävänsä jälkeen.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  8. Tuo että ei joutuisi väliin jääneitä tunteja korvailemaan seuraavalla viikolla kuullostaa ihan hyvältä - sikäli kun maltan sitten niin olla tekemättä! :) Tälläkin viikolla on jo 5 lenkkiä kiikarissa vaikka piti levätä spurtista :D Kai se tosiaan iskostu jo niin neljässä viikossa päähän :) Plus kaikki aika lenkillä=poissa herkkuhimotusajatuksista. Nyt on ihan kamala väsytys+herkkuhimot-yhdistelmä meneillään :S Tosin asiaa ei auta se että nykyisin yhdellä lenkkitovereista on ikävä tapa kertoa syömisistään tai suunnitella uusia lenkillä :D Koeta siinä sitten pitää oma maitorahka tai puuro mielessä kun toinen puhuu pizzasta tms :D

   Poista
  9. Toki saa korvata, jos tykkää, mut ei ol pakko hei. ;) Rupeet tyrkyttää sille kaverillekin rahkaa ja raejuustoo :D

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)