perjantai 8. marraskuuta 2013

Näistä huomaan laihtuneeni part 2

Nyt on taas kertynyt muutamia juttuja joihin onnistun ja onnistuu paremmin näin laihtumisen myötä.

1. Istuminen ja jalat. Ennen mulla oli hankaluuksia jalkojen asettelussa. Tykkään pitää jalkoja ristissä, mutta joskus tuolien malli tai pöytien mataluus (lue: mun reisieni paksuus) esti sen.
 
Kaikennäköinen lattialla istuminen oli myös hankalaa, ja tuntui että koko ajan piti muutellaa asentoa.
 Sitten oli niitä asentoja joita en koskaan lähtenyt edes yrittämään, mutta katsokaapas tätä:2. Peitto. Mä pyörin yöllä unissani, ja tykkään pitää peittoa jalkojen tai käsien välissä, tai mytyssä pään alla.
Ongelmaksi tämä tuli siten, että peittoa ei riittänyt joka paikkaan, ja aina kaistale selkää tai jalkoja ym. oli "paljaana" ilman peittoa. Pyöriessä peittoa saattoi jäädä kerroksittain toisen kyljen alle, ja toinen kylki taas oli peitoton.

Nyt tilanne on toinen. Ilmeiseti jo hävittämäni vararengas on tuonut tarpeeksi tilaa peiton alle niin, että vaikka pyörin ja hyörin niin peitto riittää peittämään mut kokonaan. Voin kasata peittoa päänalle tai jalkojen väliin, ja silti siitä riittää toisellekin puolelle. Ei ole enää niin kylmä aamuisin kun herään!

3. Suihku. Mä yletän pesemään oman selkäni tavallisella pesusienellä! Ennen en ylettänyt ylhäältä kuin vaan niskaan, ja alhaalta ei mennyt edes lapaluihin saakka.

4. Korkokengät. Mä olen päässyt käyttämään mun korkokenkiä! Musta aina ennen tuntu että jalatkin jotenkin tursusi kaikista avokkaista ulos, ja ylipäätänsä musta tuntui että kokonaiskuva musta sillon kun mulla oli korkokengät jalassa oli koominen. Mun valtava massa oli pikkuruisten korkojen varassa, ja mietin kuinka moni pelkäsi että kaatuan heidän päälleen tai että korot ei kestä. No, ehkä tilanne ei ollut noin paha oikeasti, mutta siltä se tuntui. Eli tässä kohtaa muutos on tapahtunut pään sisällä. Itsetunto on kohentunut.


Siinäpä niitä olikin muutama. Näitä on kiva miettiä, koska näitä oikeesti tulee ihan huomaamattaan :) Eli luvassa lisää tällasia postauksia.

-Kaukaa Kaunis

6 kommenttia:

 1. Kivoja huomioita oot tehnyt. Mä oon kans miettinyt tota "läski korkkareilla" -juttua, et oon varmasti koomiselta näyttänyt silloin harvoin kun oon korkoja käyttänyt. That's gonna change! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Muutos tässäkin asiassa on hyvä juttu :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Hienoa hienoa! Itsekin odotan innolla aikaa että voin istua jalat ristissä ilman että tarvitsee pitää ylemmän jalan nilkasta kiinni kun muuten se ei pysy toisen jalan päällä. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tämmöset tulee niin ykskaksyllättäen :) Sun tahilla ei mee varmasti enää kauakaan.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 3. Hauskoja ja hyviä huomioita! Nämä varmasti auttaa ja tuo lisämotivaatiota laihdutukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Peiliä kun kattoo joka päivä niin sitä edistystä ei siitä oiken näe...

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)