keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Vaatteet valehtelee

Oon huomannut viimeaikoina hassun jutun.

Kun katson peiliin näen kokoni hyvinkin erilailla, riippuen onko minulla vaatteet päällä vai ei.

Eihän tämä ole minulle mitenkään uusi juttu, koska ainahan sitä on vaatteilla kyennyt "korjaamaan" ja peittämään tiettyjä kohtia kehossa, mutta nyt tämä ero on minusta melko suuri.

Matkaa normaalipainoon mulla on vielä 8,8 kg, ja silloin mä olen normaalipainon ihan yläpäässä, eli tiputettavaa vielä riittää. Tavoitepainoon on jäljellä 11 kg. Pidän tota normaalipainoa nyt kuitenkin eräänlaisena "terveellisenä" painona, eli normaalipainon rajoissa ollessa koen että olen ja näytän terveeltä.

Miten tämä heijastuu tällä hetkellä peiliin katsottuna, on se, että jos mulla on vaatteet päällä, saatan jopa erehtyä luulemaan että normaalipaino on lähempänä kuin se oikesti on. Jos mulla taas on vähemmän vaatetta, ajattelen että normaalipaino on paaaljon kauempana kuin se oikeasti on.

Illalla kun makaan kyljellään sängyllä ja tunnen kuinka paljon sitä läskiä vielä siinä vatsassa roikkuu, mietin että ei kymmen kiloa riitä mitenkään edes vatsan läskeihin. Siksipä mä olenkin viimeaikoina miettinyt että miltäköhän mä sitten oikeasti näytän normaalipainoisena, ja omat mielikuvat ovat varmaan aika väärät tässä asiassa. Paljonkohan mun pitää tiputtaa että pääsisin siihen pisteeseen mikä mielikuva mulla on tavoitteestani? 20 kg?

Noh, en ala nyt muuttamaan tavoitteita, katson sitten miltä tuntuu kun nyt näihin tavoittesiin pääsen. Ja tiedostan toki senkin että tää painonpudotus vaikeutuu koko ajan, koska koko ajan on vähemmän mitä tiputtaa.

Tässä pitää nyt siis löytää se kultainen keskitie kun peiliin katsoo. Ei saa olla liian tyytyväinen tähän olomuotoon, mutta pitää kuitenkin olla ylpeä siitä minkä on jo saavuttanut.

Mitäs te muut meinaatte kun peiliin katsotte? :)

-Kaukaa Kaunis

6 kommenttia:

 1. sä näytät kauniille, ja normaalipainoiselle! mutta taulukot yms aina väittää muuta. mutta sulla on mennyt todella hyvin!, :) tsemppiä tavoitteemn saavuttamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo noi taulukot tuo ihan hyvät raamit kyllä, mutta yksilöllisestihän sitäkin pitää sitten omien fiiliksien mukaan toteuttaa.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Meinasin eka vastata tähän mutta jutusta tuli niin pitkä että tein siitä sitten loppujen lopuksi oman postauksen blogiini :) On tää oman kropan ja vartalonkuvan kanssa kamppailu aikamoista kun ne sitten pitäs saada mätsäämään vielä niihin omiin toiveisiin ja haavekuviin omasta unelmakropasta :)

  VastaaPoista
 3. Sä tosiaan näytät jo ihan normaalipainoiselle, jalatkin niin kaposet ettei mitään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin otsikkokin kertoo: vaatteet valehtelee :D Mutta kiitos!

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)