tiistai 21. tammikuuta 2014

Lempimekko

Mulla on jo pitkään ollut yks lempparimekko, mitä oon käyttänyt ahkeraan. Se on henkkamaukan jotain tosi vanhaa mallistoa, jota on näkynyt siellä kuitenkin muutamia kappaleita aina alennusmyyntien aikoihin.

Ennen mulla oli siis tämä mekko tälläsenä luonnonvalkosena, koossa XL. Se on harmi vaan jäänyt liian isoksi:
Sain ystävältäni sitten samaisen mekon ruskeana, ja koossa L, mikä onkin tällä hetkellä minulle sopiva:


 Mitäs sitten löysin alemyynneistä? No saman mekon koossa M! Ja maksoi vain 3 €!Yritän tässä näyttää mekkojen kokoeroa.


Pakkohan se oli ottaa! Se on vaan hippasen liian pieni. Eli ei tyyliin mahdu edes vielä päälle! :D Tässä kuitenkin jonkinlainen kuva siitä:
Eli hihat on sen verran tiukat että ne ei mene edes kainaloon asti. Ja muutenkin kok mekko ei istu vielä kauhean hyvin. Mutta joku päivä se vielä istuu! :)

Tässä taas uusi tavoitevaate :)

-Kaukaa Kaunis

6 kommenttia:

 1. Onpa hauska että vielä löysit saman mekon ja tosiaan pienempää kokoa :) Siinä on tavoitevaatetta kerrakseen. Vaikka laihtuminen ja kaventuminen ihanaa onkin, joskus jää harmittamaan aiemman koon lempivaatteiden isous - nyt sait ainakin yhen samanlaisen mekon mukaan pienempään elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä! Olin kyllä ihan innoissani. Ja maksoi vielä vaan ton kolme euroa, niin ei olis paremmin voinu enää mennä!

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eiks ookki? Sopivan arkinen, eli voi käyttää ilman että tuntee olonsa ylipukeutuneeks, ja sitte noi pitkät hihat on aivan mainiot syys ja talvikäyttöön! :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 3. Kivan näköinen mekko! Mitä sitä turhaan hyväksi todettua mallia vaihtamaan, jos kerta on mahdollista vielä löytää pienempiä kokoja sitä mukaa kun itse kutistuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) Kyllähän sitä uusiakin mekkoja pitää ostaa ens kesäksi kun kerta on kerrankin sellanen kroppa mitä kehtaa näyttää :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)