sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Viikon 3 yhteenveto

Nyt kirjottelen hyvillä mielin tätä yhteenvetoa. Liikuntaspurtin ensimmäinen viikko on takana, ja vaadittu 6 tuntia plakkarissa. Jes!

Tässä olisi tämän viikon saldoa:

Maanantai: pyöräily, 45 min, 10 km (spurttiin 22 min)
Tiistai: kotijumppa 30 min
Keskiviikko: kävelylenkki, 1 h 21 min, 7,8 km
kotijumppa 35 min
Torstai: pyöräily 53 min, 10 km (spurttiin 26 min)
kuntosali 1 h 4 min
Perjantai: pyöräily 48 min (spurttiin 24 min)
Lauantai: kuntosali 1 h 6 min
pyöräily 45 min (spurttiin 22 min)
Sunnuntai: pyöräily 45 min (spurttiin 22 min)

Mietittiin tuolla Heiaheian puolella miten kukin ottaa noita hyötyliikunnan tuomia tunteja huomioon spurtin liikunnoissa. Itselläni on sellainen tilanne, että aloitin harjoittelun, ja matkaa kertyy noin puolet enemmän kuin tavallisesti, ja se kyllä tuntuu ajassa ja vaivassa. Vapaa-aikaa jää aikas paljon vähemmän, joten ajattelin ottaa  noi työmatkat huomioon. Tajusin tossa kuitenkin että niistä kertyy varsinkin näin talviaikaan jäätyneellä pyörällä (ihan kun tervassa välillä polkis) aika paljon. Eli päädyin siihen että otan noista matkoista puolet huomioon, koska sitä matkaa tulee se puolet enemmän.

Eli tällä viikolla sain spurttipankkiin tunteja  yhteensä 6 h 32 min jes! :)

Ja tosiaan, niin kuin yhteenvedosta näkyykin, niin jaksoin lauantai aamuna herätä ja mennä salille! Oli ihanaa! Salikin oli aikalailla tyhjä, eli sai ihan rauhassa kuntoilla siellä :D

Täällä on ollut niin hurjat pakkaset että en ole kyllä viitsinyt lähteä edes juosksua yrittämään tuolla ulkona. Ehkä sää lauhtuu lähiaikoina?

-Kaukaa Kaunis

4 kommenttia:

 1. Hyvä sinä! Aika sissi oot kun pyörällä liikut tuolla pakkasessa. Itsekin päädyin listaamaan Liikuntaspurttiin kaikki ns. "ylimääräiset liikunnat" :) Ja mitä noihin pakkasiin tulee, niin ilolla tuolla käpöttelee jos on vaan lämpimästi päällä (tosin reidet meinaa jäätyä joka kerta, kun en omista kunnon toppahousuja!) mut juoksulenkille en kyllä lähtis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juoksu vois olla vähän liian ekstriimiä näillä säillä. Tuntuu toi pyöräilykin aikas hurjalta välillä. Hauska välillä mennä niin hiljaa että ihmiset kävelee mun rinnalla ! :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. You go girl! ^^ Hyvältä näyttää lukemat ja huimaa, ettet pitänyt välipäiviä. Mulle niitä kertyi kokonaiset kolme. :D Jes, tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessahan mullakin oli kolme lepopäivää, koska silloin oli vaan noi työmatkapyöräilyt, jotka ei kuitenkaan ole ns. oikeaa suunniteltua urheilua.

   Sun loppukiri oli kyllä aivan mahtava tämän viikon spurtissa! :D Ei paljoa vapaa päivät haitannut!

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)