perjantai 17. tammikuuta 2014

Salipakko aka aamu-unisuus

Jaa miten nuo liittyy toisiinsa?

Noh...

Mulla alkaa huomenna työt klo 12, ja jotta kerkiäisin mennä salille, olla siellä tunnin, tulla takaisin, käydä suihkussa ja syödä, ja mennä työpaikalle, täytyisi mun herätä huomenna aamulla viimeistään klo 8.15. Ongelmaksi tässä muodostuu se, että aamulla lämpimän peiton alla kölliessäni, keksin miljoona ja yksi syytä miksi minun kannattaa siirtää moiset hömpötykset jotka häiritsevät uniani. Sen takia teen nyt tämän postauksen, jotta mulla olisi "velvollisuus" mennä sinne salille.

Älkää käsittäkö nyt väärin, koska mä en tosiaankaan pakota itseäni salille väkipakolla. Mä haluan mennä sinne, ja koska mulla ei ole huomenna muuta saumaa sinne mennä, on se pakko tehdä aamulla. Mä tiedän että saan salilla käymisestä hyvän fiiliksen, ja siellä on kivaa, mutta aamu-Annille se ei riitä. Mun aivot nimittäin tekee joitain ihan kummia kun on kyse heräämisestä, torkuttamisesta tai unien jatkamisesta.

Ei ole ensimmäinen, eikä viidessadaskaan kerta kun aamulla peiton alla maatessa alan miettimään näin: "jos mä nyt mietin mitkä vaatteet laitan, niin voin maata vielä hetken pidempään. Ja jos mä vaikka syönkin vaan sen mandariinin, niin ei mee aikaa puuron keittoon. Ja mulla on vaan yks luento tänään, eli ei sinne tarvi meikata..." ymym.. Tuloksena on se, että torkutan ja torkutan, ja lopulta jää hampaatkin pesemättä kun niin kauhealla kiireellä lähden ovesta ulos ja matkaan.

Tää blogi on toiminut mulla hyvin näin ylipäätänsä painonpudotuksen vahtijana, koska koen jollain tasolla olevani tilivelvollinen kertomaan teille prosessistani, ja en tietenkään halua epäonnistua!! Kokeilempa siis tätä väylää myös salille lähtemisessä. Nyt kun on mustaa valkoisella, ja te kaikki ihanaiset naiset sen tiedätte, niin nyt on pakko myös huomenna nousta reippaasti ja mennä salille. Lopussa kiitos kuitenkin seisoo.

Niin, ja mun on vähän pakko käydä siellä salilla jo sen takia että haluan päästä maistamaan sitä minttusuklaa proteiinilisää!

Kiitos ja kumarrus! Mä ilmotan sitten miten kävi.

-Kaukaa Kaunis

11 kommenttia:

 1. Mä oon aivan samanlainen torkuttaja ja herätyksen vaihtaja! Mietin samalla tavalla miten voisin vielä nukkua pidempään. Aamulla saatan torkuttaa joskus tunnin ja sitten vahingossa "unohtaa" torkun pois päältä ja sitten nukun pahasti pommiin. Nyt hommattiin ennen joulua herätysvalo, joka alkaa valaisemaan puoli tuntia ennen itse herätystä :) Voin suositella! Nyt on mukava herätä hitaasti valoon ja lopulta kuunnella ylex:n aamushowta :) Ostettiin oma Clas Ohlsonista ja on toiminut hyvin.
  Aamulla on vaikeaa mennä salille, mutta sitten kun siitä muodostuu tapa, niin ei voi elää ilman! Tsemppiä aamusaleiluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin kirkasvalon, mutta ne maksaa niin paljon! Yleensä laitan valon päälle kyllä aamulla herätyksen jälkeen, niin se hieman auttaa...

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  2. Meijän kirkasvalolamppu makso tuolla Clasussa noin 30€, ja kyllä se on ollu sen arvoinen! :)
   -Norma Noe

   Poista
  3. Ai se oli niin edullinen! Pitääpä kattoa jos jonkun kuun budjettiin se sopisi :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Ihan kuules kun ois omia sanoja lukenut. :D "Aikaiset" aamut ei oo mua(kaan) varten! x'D

  VastaaPoista
 3. Niin ja piti mun kyllä tsempittääkin sua, eli pidän peukkuja, et pääset salille aamusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Mä pääsin kuin pääsinkin sinne salille! :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 4. Toivottavasti oot jo hereillä ja matkalla pian salille ;) Mulle tästä alkaa jo tulla tapa, tsemppiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin! :D Mäkin haluan että tästä tulee tapa :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 5. Hienoa, että sait itsesi ylös ja aamusalille! :D Toivon pystyväni vielä jossain vaiheessa samaan!
  -Norma Noe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä pystyt ! Kun määkin pystyn :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)