maanantai 13. tammikuuta 2014

Tavoitemekon & hameen välipäivitys

Muistaako kukaan tätä?

Kävin elokuun alussa siskon kaapeilla etsimässä sopivia tavoitevaatteita, ja löysinkin pari hametta jotka olis siskolleni antanut niiden ollessa liian pieniä minulle.

Kokeilin niitä silloin, ja ne näyttivät tältä:

Tämä ei mennyt tuon enempää kiinni. Viimeisessä kuvassa olen nostanut hameen korviin ja väkipakolla sain vetoketjun kiinni.


Tämä mekko ei mennyt läheskään kiinni. Mulla oli ongelmia saada se edes tuolla tavalla päälle. Vetoketju ei liikahtanut suuntaan eikä toiseen.

Katsotaas mitä näille vaatteille kuuluu nykyään. Otin kuvat ihan joulukuun lopussa.

anteeksi taustasotkut! Matkalaukusta eläminen on välillä hankalaa :D
 Nyt hamonen meni jo helposti päälle, vaikkakaan se ei ehkä mennyt ihan niin matalalla kiinni että se olisi parhaimman näköinen. Mutta kyllä tätä voisi nyt jo käyttää. Nyt kun se oikeastaan ekaa kertaa olisi käyttökunnossa, päädyin minä siihen että tuo malli ei ole ollenkaan imarteleva, joten hame jää minulta kyllä käyttämättömäksi. Jäi siis edelleen siskon huomiin.


Tämä ei mennyt ihan vielä loppuun saakka kiinni, eli ensi kesäksi tämä voisi olla oikein sopiva mekko. Mutta paljon paremmalta se jo näyttää, ja se sujahti päälle helposti ettei tarvinnut yhtään laihistella tai väkisin vetää. Edistys on siis huima! :)

Niin kuin elokuun postauksessa silloin kirjoitinkin, on nämä olleet aina hieman utopistisia tavoitevaatteita, koska nämä ei ole koskaan minulle mahtuneetkaan. Eli ne on ostettu ja todettu liian pieniksi ja annettu siskolle. Sen takia on outoa että hame oikeastaan on jo nyt sopiva, ja mekkokin ihan pian! Jes!

Mahtava fiilis kyllä kun huomaa tavoitevaatteiden vaan tulevan sopivimmiksi ja sopivimmiksi. Lähiaikoina onkin luvassa lisää tavoitevaatteita, stay tuned!

-Kaukaa Kaunis

12 kommenttia:

  1. Jee, hyvä!! :) Ja lisää vaan tavoitevaatteita! Tuli heti mieli ottaa omatkin tavoitevaatteet taas sovitukseen, mutta pitänee malttaa vielä parin kilon verran. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää on kyllä tulossa :) Laita säkin sitten kuvia blogiin, mä niin tykkään lukea näitä postauksia!

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  2. Hei todella hieno saavutus! Tosta vihreestä hameesta tulee sulle hieno kevätmekko! :)

    VastaaPoista
  3. Mieletön edistyminen, oot tehny valtavasti duunia!:)

    VastaaPoista
  4. Wuhuuuu! Hienoa työtä, ja eron kyllä huomaa! :) Kohtahan sujahdat noista heittäen läpi ennen kuin arvaatkaan! :) Nää vaatekuvat on kyllä niin parhautta aina :) Lissää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vaatteet on ittellekin kivoja motivaattoreita kun yhtäkkiä joku vaate mahtutuukin vaikkei ennen ole mahtunut.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  5. Munkin pitäisi katsella joku tollainen tavoitevaate.... Siinäpä oliskin ideaa, taidan heti lähteä siivoamaan vaatekaappia, kiitti vinkistä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehottomasti jos niitä vain löytyy jo luonnostaan :) Mikään ei motivoi paremmin kuin tollanen konkreettinen todiste edistymisestä :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)