maanantai 20. tammikuuta 2014

Painopäivitys

Okei, eli tänään oli taas aika käydä puntarille.

Tämmönen sieltä tuli:


Nii-in. Plussaa puoli kiloa.

Päässä rupes soimaan heti nää mun selittelyt: menkat tulossa (ei ole vielä edes pahimmat turvotuspäivät), en nukkunut hyvin (ei vaikuta niin paljoa), ja on tullut lihasta kaikesta siitä salitreenistä (ja pah). Hyvähän siinä on selitellä. Vähän kuitenkin kummastutti koska olen mielestäni syönyt nyt kaksi viikkoa suurimmaksi osaksi hyvin, yhtä herkuttelupäivää lukuunottamatta. Ja sitten kun ottaa huomioon että viime viikolla liikuin ihan kiitettävästi. Missä siis ongelma? No minussa tietty. Syön edelleen ilmeisesti liikaa.

Voi kun mä vaan jaksaisin niitten kalorien kanssa pelleillä! Mä en vaan tajua miten se voi olla mulle niin vaikeeta. En ymmärrä. Jos kahen viikon päästä en ole päässyt eteenpäin (eli alaspäin) koko painonpudotuksessa, lähtee kyllä kokeiluun ainakin kuukauden tiukka kalorinlaskenta!

Kropassa ei pitäisi olla edes hirveänä ylimäärästä nestettä, koska vedin sunnuntain ihan tarkotuksella pienillä hiilareilla, ja urheiluakin tuli vain se työmatka, joka kuitenkin on aerobista.

No joo, ei tässä enää jaksa sen kummemmin ryvetä tässä plussatuloksessa. Tapahtuu sitä paremmissakin piireissä :D Eikä mulla tosiaan mikään kiire nyt näitä kiloja pois saada, siis nopealla aikataululla. Mielummin hitaasti ja varmasti kuin nopeasti ja jojoillen.

Seuraava punnitus onkin kahden viikon päästä. Tää on ollut ihan vapauttavaa että ei ole pomppinut siellä vaa'alla joka päivä. Mietin  kuitenkin että jos olisin seurannut tarkemmin nyt tämänkin kahden viikon aikana painoa, olisin voinut siihen jotenkin vaikuttaakin... Täytyy miettiä miten teen jatkossa.

Nyt tarvis niitä kannustavia sanoja! :)

-Kaukaa Kaunis

18 kommenttia:

 1. Nyt hei! Puoli kiloa sinne tai tänne on ihan normaalia painonvaihtelua - et oo lihonut. :) Ja mulla ainakin menkat turvottaa monta päivää ennen alkamistaan. JA mulla on myös kokemusta siitä, että kun syö ja liikkuu oikein ja runsaasti, paino jumittaa samassa lukemassa (jopa kuukauden päivät, mutten halua sua nyt pelotella). Sitten se lähteekin yhtäkkiä putoamaan taas. Joten älä stressaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeessa! Nyt loppuu tämmönen purnaaminen turhista! Positiivisella asenteella eteenpäin vaan, niin homma on miellyttävää ja tulosta syntyy.

   Toivotaan ettei nyt enää tarvis näissä painoissa kauaa junnailla, koska ne seiskaluvut kuumottelis ihan sikana!

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Miten ois vaikka kahden viikon "Go Fat Go"-ruokavalio. Testaa sitä, pitäis ihan googlettamalla löytyä. Eikä oo mitään kidutuskaloreita, taitaa noin 1500 per päivä olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi onkin hyvä idea, kiitos! Voisin kokeilla kyllä jollain tuommoisella sitten jos tää jumi kestää kauemmin. Tai miksei muutenkin.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 3. Mää haluun kannustaa sua! Ymmärrän, ettei kaloreiden orjallinen laskeminen nappaa, vihaan sitä itsekin. Mut ehkä ois hyötyä jo siitä, että katsoo nuo päivän pääaterioiden kalorit suurinpiirtein, ainakin jonkun aikaa ja varmistaa, että päivällä tulee varmasti syötyä mahdollisimman tuhdisti, ettei illalla nälissään tankkaa liikaa. Omalla kohdalla ainakin oon huomannut, että siihen on vähän pakko kiinnittää jonkun verran huomiota :) Ja muista pysyä positiivisena, mieti minkä matkan oot tullut jo! Kyllä saat varmasti nuo takastulleet karistettua, kun oot niin moninkertaisesti saman määrän tähän mennessä jo tiputtanutkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Juuri tätä kaipasinkin :) Ja joo, toi on mulla ongelma varsinkin nyt kun on ollut aamuvuoroa. Illalla tulee sitten syöytyä liikaa, kun päivän on vetänyt niin kevyesti...

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 4. Sullahan on melkosta vauhtia tullu paino alas koko ajan, ihan normaalia että se hetkeksi taukoaa :) Ihan hyvin on voinu muuten lihasta tulla lisää ja paljon ja sen kanssa tulee myös rasvaa, mikä voi vaikuttaa kans. Toinen ihan hyvä ravistelu treenille on ottaa uudet aseet käyttöön ja vähän ravistella sillä kroppaa eikä tehdä mitä se on tottunut tekemään :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! :) Pitääkin lähtä taas vähän mukavuusalueen ulkopuolella tuon liikunankin saralla.

   Ja tosiaan, oon oppinut liian hyville, kun se paino on tippunut niin nopeasti ja tasasesti, että tämmöset jumit näköjään aiheuttaa hirveen kriiseilyn :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 5. Sullahan on mennyt tosi hienosti laihdutus. Ihmisen kroppa ei vaan ole kone. Tärkeintä ainakin mulle on ollut se, että vaan uskoo isoon suuntaukseen eikä välitä noista pienistä takapakeista ja jumeista. Joskus myös liian vähän syöminen ja liika liikunta tuo jumeja. Ihaile vaan suoritustasi tähän saakka ja sitten katsot taas eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin mun pitääkin tehdä, ja yritän parhaani! Mä en onneks ainakaan syö liian vähää :D

   Nyt vaan vähän inhimillisyyttä hommaan, niin ei tarvi olettaa että se painon laskusuunta jatkuis samalla tavalla kuin ennen. Ei se ole edes mahdollista kun nää loppukilot on niin paljon vaikeempi saada karisteltua kuin nuo alkupään kilot.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 6. Täällä toinen jumittaja :) Itellä menkat turvottaa pahimmillaan jopa parin kilon edestä ja salitreeni kerää nestettä kroppaan useammaks päiväks, joten älä turhaan huoli :) Sä oot tehny hienoo duunia koko syksyn ja samaan malliin kun jatkat, niin ne kilotkin kyllä pikkuhiljaa lähtee lätkimään :D Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mä pääsin yli onneks pahimman angstin, kiitos teiän kommenttien! :)

   Saas siis nähä mitä on tapahtunu kahen viikon päästä. Silloin ei ainakaan pitäisi olla mitään turvotuksia päällä.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 7. Mie taas oon vieläki joulusta 2 kiloa plussalla :D Oma vika kylläkin kun aina välillä syö ruokapäiväkirjan ja elämäntapojen vierestä niitä herkkuja ja muuta. Kalorien kyttääminen on kyllä veemäistä mutta aina kun on yks kilo alempana edellisestä, tuntuukin että se on ihan jees hommaa :) Elä ressaa, kyllä se puoli kiloa siitä häviää ihan yhtä nopeesti kun on tullukki! :) Nesteitä varmaankin ovat vaan mokomat grammat. Nyt puskii vaan eteenpäin ja leuka pystyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Näillä mennään! Ja pitää tota kalorihommaa varmaan oikeasti alkaa harrastaa jos homma jatkuu samanlaisena. Toivottavasti ei tarttis, ainakaan ihan kovin heti :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 8. Tsemppaan sua nyt näin: SÄ OTAT MUA KIINNI! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Kunnon kilpailu käyntiin, eiks je? :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  2. Todellakin! Ihannetilannehan on että molemmat päästään maaliin! :)

   Poista
  3. Ja niinhan me päästäänkin! :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)