sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Auttakaa mua!

Mä tarvitsen teidän apua.

Mä olen viime päivät tuskaillut kaiken maailman proteiinilisä, palautusjuoma ja ateriankorvikkeista kertovilla palstoilla etsien vastauksia omiin kysymyksiin. Olen vain tullut hämmentyneeksi kun toinen tykkää jostain merkistä ja toinen ei. Toisen mielestä se minttusuklaa on suorastaan sitä itseään ja toisen mielestä ei parempaa ole ollutkaan. Mitä tässä tulis nyt uskoa?

No, mähän tajusin että täällä blogimaailmassahan teiltä löytyy ihan parhaiten tietoa ja kokemuksia. Olenkin selaillut eri blogeja, ja sieltä on kyllä löytynyt jo aika hyviä vaihtoehtoja, mutta päätinpä silti käyttää häikäilemättömästi hyväksi tätäkin kanavaa :)

Eli kysymykseni on seuraavanlainen: mitä minun kannattaa tilata netistä, jos haluan jonkun juotavan aineen joka sekoitetaan joko veteen tai maitoon, ja nimen omaan salitreenin jälkeiseksi juttuseksi. Aika selkeää, eikö? Eli mitä merkkiä ja tuotetta te suosittelette?

Tykkään yleensä kaikista suklaa ja minttusuklaa jutuista, joten sellaset nappaa eniten.

Ja lisäksi mietin sitä että mikä on paras paikka tilata? Monissa blogeissa vilahtelee fitnesstukku, mutta en halua omaa tietämättömyyttäni missata jotain tosi hyvää nettikauppaa.

Kiitos jo etukäteen kaikille vastanneille (toivottavasti edes joku vastaa!:S) ja mä tietenkin kertoilen omia kokemuksia kun saan tilattua ja tuotteen käyttöön.

-Kaukaa Kaunis

16 kommenttia:

  1. Mulla on ollut nyt käytössä minttu-suklaan makuinen Star Nutritionin Whey-80-protskujauhe. Eli heraa. Desin annoksessa on 146 kcal, 28 grammaa proteiinia, 1,48 grammaa hiilaria ja 3 grammaa rasvaa. Ainesosaluettelo on suht lyhyt: instantisoitu heraproteiinitiiviste, emulgointiaine (soijalesitiini), makuaineita ja makeutusaineita (aspartaami). Mun mielestä maku on ihan jees ja toimii parhaiten maidon kanssa. Seuraavaksi aion kuitenkin siirtyä ainakin hetkeksi kiinteämpään ja ostaa vanukasjauhetta. :P Se on hyvä laittaa tekeytymään siksi aikaa, kun käy salilla ja vetäistä napaan heti kun pääsee kotiin. Ja sitä on helpompi tuunata esim. pähkinöillä ja marjoilla. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :)

      Pitää kattoa miten tuo juotava malli toimii mulla, ja kokeilla ehkä sitten joskus vanukkaita...

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  2. Moikka! :) Yksi hiljainen lukija täällä.

    Itelläni on palautusjuomana käytössä Whey-80 ja makuna Cookies & Cream, nam! :P Siinäkin saattaa olla jotain suklaantyyppistä makua mukana, vaikka mulla taas ei toi minttusuklaa ja suklaa kyllä oikein uppoo

    Fitnesstukusta olen aina tilannut ja yleensä tällaisen satsin:

    http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/whey-80-4-kg-bonus-products-78

    Tässä taas saa tilattua neljää eri makua (täytyy ehkä ite tilata seuraavaksi näin):

    http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/4-x-whey-80-1-kg

    Niissä arvosteluissa on ruodittu niitä makuja, että voit tietty niistä vähän kattoo. Toisaalta taas joku haukkuu yhden maun maanrakoon ja toisen mielestä se taas on paras. Että ei siitäkään välttämättä selvää ota! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niissä kommenteissa kyllä huomasi että makuasioissa ei voi kiistellä. Harmi sinänsä että noi paketit on niin hirveen isoja, eikä oo tyyliin jotain testeripakkaussysteemiä millä sais kokeiltua mikä maku nappaa itellä.

      Toi Cookies & Cream kuulostaa aikas herkulliselta kyllä! Ja tuo Whey-80 näyttäisi olevan aika suosittu :) Kiitos vinkistä!

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  3. http://pudotus.blogspot.fi/2014/01/turhautumista-ja-rakkuloita-kasissa.html

    Tuossa omassa postauksessani vilahtavat minun jo vuoden verran käyttämäni proteiinijauheet! Gourmet Pro kaseiiniprotsku eli IMEYTYY hitaasti ja pitää sitä kautta nälän tunteen pitkään poissa! Ei ehkä mikään ykköstuote pelkäksi palautusjuomaksi salin jälkeen vaan esim myös aamupalalle proteiinin lähteeksi tai aamupalan ja luonaan väliseksi välipalaksi tai miksei myös iltapalaksi/yöproteiiniksi! Itse olen kokeillut muutamia eri Prismassa myytäviä Hera proteiineja ja hyi helv..! On olleet ihan kamalan makuisia! Mutta tuo Gourmet Pro (Erityisesti minttusuklaa ja tavallinen suklaa) on äärimmäisen hyviä pelkkään veteenkin sekoitettuna! 30g annos sisältää 108kcal veteen sekoitettuna! :) Yleensä otan tuota noin tunti ennen salille menoa niin jaksaa hyvin treenatakin! Ja sopii nimenomaan laihduttajalle kun imeytyy hitaasti ja pitää nälkää hyvin poissa! Hera on semmoista, että se imeytyy nopeasti ja sillä maksimoidaan se lihaskasvu, mutta kaseiini taas on hyvä proteiinilisä painonpudottajalle! :) Itse tilaan aina isomman satsin kerralla Fitnestukusta, yli 75€ tilauksiin on ilmainen toimitus! Yleensä tilaan satasella tai yli! Tuossa pussissa on 900g eli 30 annosta ja hintaa on n. 21€ eli yhdelle annokselle jää hintaa n. 50 senttiä! :) Olen kokeillut myös Fastin proteiinipuddingeja, tällä hetkellä mustikka vanilja pudding on syömättömänä tuolla keittiön kaapissa kun miehenikään ei oikein siedä lusikoida sitä naamaansa! :D Kokeiltiin myös kerran noista proteiini puddingeista minttusuklaata ja se oli ihan ok, muttei silti niin hyvää että olisin käynyt ostamassa sitä lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuosta sun postauksesta inspiroituneena teiltä näistä kyselinkin :)

      Rupes kyllä kiinnostaa tuo sunkin suosittelema.. pitäisköhän ottaa sellanen kokeiluun esim. just aamupalaksi? Hmm... harkintaan! :) Kiitti vastauksesta!

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  4. Hyvä avunhuuto, tulen kanssa luikkimaan ja ottamaan tippejä vastaan. Sannan suositukset kuulosti hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa kyllä! On tullut jo monta hyvää vaihtoehtoa.

      Parempi kysyä niiltä joilla on kokemusta ettei tarvitse sitä pyörää keksiä aina uudestaan :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    2. Muistin muuten vielä, että Fitnesgurulla on yksittäispakkauksia noista niiden protskuista (http://www.fitnessguru.com/fi/one-whey-sample#one-whey-sample-fi-raspberry-white-chocolate). Kokeilin itse niiden kautta ja muutama suosikki löytyikin. En vain oikein ymmärrä tuosta sisällöstä mitään :| Postarit: Ilmainen toimitus € 75 ylittäville tilauksille. Summan alittaville tilauksille lisätään toimituskulut € 7.

      Poista
    3. Juuri tollasia pitäisi olla enemmänkin! Kiva jos on kilo jauhetta jota ei yksinkertaisesti saa alas! Kiitos tästä vinkistä, täytyy käydä kurkkaamassa sekin vielä. :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    4. http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/sample-gourmet-pro
      Kyllä tosta Gourmet Pro:n proteiinijauheestakin myydään yksittäisannoksia! :) Tosin aika monta yksittäisannosta saa tilata jos haluaa sen ilmaisen toimituksen! ;D Osta yks 900g säkki minttusuklaata, siitä tykkää KAIKKI! Eikä ala kyllästyttää! :) ja sit voit ostaa niitä muita makuja yksittäisannoksina! :) Vaikka mansikka ja banaani ei ihan mun suosikkeja ollutkaan niin kyllä nekin pussit ajan kanssa tyhjeni! Mutta suklaa on aina ensimmäisenä meillä syöty! :D

      Poista
    5. Juu tilaukseen saattoi tuollainen gourmettikin eksyä :D Teen postausta tilauksesta kunhan ne nyt saan :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  5. Mä itse käytän Fitnessgurun proteiinijauheita. Ne ovat olleet omaan makuuni kakikista parhaimman makuisia ja muutenkin hyvän oloisia. Heiltä saa myös tilattua näytepusseja, joten on helpompi maistella makuja ja etsiä se oma suosikki. :)

    Kohti kevyempää arkea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kävinkin kattomassa ton fitnessgurun sivut. Noi näytteet on kyllä käteviä, ihme homma että niitä ei kaikilta puljuilta löydy. Kiitos siis vinkistä! :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  6. Tuosta --> http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/fit-smart-protein-900-g

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompa söpö pakkaus! :)

      Tilasin nyt noita hieman edullisempia, mutta toikin kuulosti kyllä hyvältä.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)