keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Protskulisät saapui!

Jee! :) Tänään tuli viesti että Fitnesstukun paketti on noudettavissa. Ja minähän noudin.

Kiitokset vielä kaikille jotka suositteli erilaisia proteiinilisiä, niistä mä nämäkin valitsin.

Tilaus näytti tältä:



Eli neljä kilon pussia Whey-80 proteiinilisää. Mauiksi valitsin minttusuklaan ja cookies & creamin. Molempia kaksi kiloa. Ja loppuksi päädyin vielä ostamaan 900g Pro gourmetin suklaan makuisena.

Tuskin maltan odottaa että pääsen näitä käyttämään ja maistelemaan! Mulla ei ole tällä hetkellä maitoa, mutten olisin varmasti maistanutkin jo näitä!

Teen sitten arvostelua kun olen näitä jonkun aikaa juonut.

-Kaukaa Kaunis


15 kommenttia:

  1. Mua harmittaa, etten ehtinyt kommentoimaan siihen sun avunpyyntöön, vaikka onneksi monet ehtivät. Mielimakuja on monia ja itse käytän juurikin noita saman merkin hera 80 proteiineja. MUTTA noi sun valitsemat maut :DD En itse tykkää yhtään, kerro ihmeessä mitä mieltä itse olet! Tänään lähti tilaukseen mun ja pk:n tialukset: 16kg Hera 80, makuina banaani, kookos, vadelma ja vanilja-päärynä. Toi viimenen on oma lemppari ehdottomasti!!

    Ja tosta maitoon sekottamisesta oon lukenut ja kuullut urheilupiireistä, että silloin imeytyy hitaammin (ja tulee enemmän kaloreita jos niitä miettii), verrattuna jos veteen sekottaa....?? Faktaa vai huhua, mene ja tiedä. Veteen olen kuitenkin tottunut itse sheikkaamaan. Ja vinkkinä vielä, että kun laittaa sheikkeriin ja kunnolla ravistaa, tulee ehdottomasti parempaa. Ja kokeile myös plenderiin ja sekaan jäämurskaa ja vettä/maitoa, nam <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, nyt taas pelottaa noi maut :D Toivottavasti mä tykkään, kuulostais ainakin sellasilta mitkä nappais. Mutta mä kerron sitten tuomioni.

      Ja tosiaan noita erilaisia arvosteluja lukiessa monet kertoili että maitoon sekoitettuna nuo kaikki maistuu vaan niin paljon paremmalle. Kyllä mäkin ehkä mielummin veteen sekottaisin, mutta pelkään että en saa sitä sitten alas! :D

      Pitääpä kokeilla noita ehotuksia. Kunhan tässä pääsis treenaamaan niin vois hyvällä omalla tunnolla noitakin juoda.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  2. Mä sekoitan kans mun Gourmet Pro:n aina veteen ja se on siltikin hyvää! Testaappa vaikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosta gourmet pro:sta sanoittiinkin että se on hyvää vaikka veteen sekoitettuna. Silleen mä sitä varmaan sitten käytänkin :)

      -Kaukkis :)

      Poista
  3. Mihin te noita keinotekoisia proteiinivalmisteita tarvitsette? Eikö rahkasta, juustoista, jugurteista, maidosta, pähkinöistä, kalasta ja lihasta saa kylliksi proteiineja? Miksi kannattaa käyttää pitkälle prosessoituja proteiinimömmöjä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muitten puolesta en vastaa, mutta itsellä koen ainakin että en saa tarpeeksi proteiinia kasvispainotteisesta ruokavaliostani. Rahkaa ja raejuustoa syön kyllä, mutta lihan vähyyden ja muiden maitotuotteiden käyttämättömyyden takia nykyinen proteeinin saantini ei kata edes peruskulutuksen vaatimaa protskumäärää. Ja sitten siihen kun lisää nämä kuntosalitreenit, joita varten nämä ostin, niin proteiini on hyvin tiukilla.

      Olisihan se mahtavaa jos voisin salikerran jälkeen syödä proteiinipitoista ruokaa riittävästi, mutta ei minulla ainakaan ole opiskelijana varaa ostaa sellaisia määriä lihaa ym. Ja sitä rahkaakin voi syödä vain siihen tiettyyn pisteeseen saakka. Vaikka nyt pääosassa on painonpudotus, ja se onnistuisi ilman näitä lisiäkin, niin lopullista tavoitetta varten haluan että lihakset eivät ihan kokonaan katoa tässä laihduttamisprosessissa.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    2. Okei, jos se on rahakysymys, ymmärrän helpommin. En tunne noita tuotteita lainkaan, enkä ole kaivannut, ja oletin niiden olevan pikemminkin kalliita kuin halpoja. Tottahan se on, että kevyestä ruokavaliosta ei välttämättä löydy protskuja niin paljon kuin olisi syytä löytyä. Omat silmäperusteiset havaintoni ovat vain näyttäneet siltä, että terveen ja reippaan oloiset urheilijat harvemmin käyttävät tuollaisia lisäprotskuvalmisteita, vaan ennemminkin luonnonmukaisempia sapuskoja. Lisäprotskuvalmisteista on jotenkin tullut fiilis, että taitaa olla tuottoisaa bisnestä, jossa kerätään herkkäuskoisilta rahat, pidetään pullukat pullukoina, ja johdatetaan niiden käyttäjät epäterveellisen yksipuoliseen ruokavalioon. Mutta hyvä, että tuli tuo harhainen käsitykseni oikaistua, kiitos!

      Poista
  4. Onko noi enemmän lihasten kasvuun vai painonpudotukseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei noilla lihakset sen kummemmin kasva, mutta ne auttavat lihaksia palautumaan nopeammin lihastreenin jälkeen. Painonpudotukseen nämä liittyvät siten, että proteiini vie nälkää, ja koska laihtuessa katoaa läskin lisäksi myös lihasta, niin proteiini auttaa minimoimaan tuhon :)

      Ei tällaisia proteiinilisiä kuitenkaan tarvitse painonpudotuksessa, mutta jotain proteiinipitoista kannattaa aina salitreenin jälkeen syödä.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  5. Kuinka monta annosta per päivä meinasit juoda noita? Käytätkö vaan salin jälkeen vai myös välipalana? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juon noita vain salipäivinä, eli en edes joka päivä. Ja tarkoituksena olisi käyttää nimenomaan palautumiseen, mutta ton gourmetin tilasin myös siksi että se sopii hätätilanteissa myös välipalaksi.

      Mutta enimäkseen tosiaan tarkoituksena ottaa yksi annos salitreenin jälkeen :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  6. Jään innolla kuulemaan makuelämyksien tulosta & vaikutuksia. Itse tykkään minttusuklaamausta. Nää on niin makuasioita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muita mä olenkin jo maistanut, paitsi minttusuklaata. Paras viimeiseksi? :)

      Arvostelua on tulossa ehkä parin, kolmen viikon päästä kun olen saanut kunnolla käsityksen tuotteista.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  7. Itse suosittelen myös noita proteiinilisiä! Koska salitreeni tietenkin kasvattaa ja kehittää sun lihaksia, niin siihen tarvitsee proteiinia. Ilman riittävää proteiinia lihakset eivät kasva/kehity/palaudu joten treeni menisi suorastaan hukkaan. Ja kun sun lihakset kasvaa (en tarkoita että pyrit kehonrakentajaksi) niin silloin sun laihtuminen tehostuu, koska isommat lihakset kuluttaa enemmän energiaa. Teet siis mielestäni erittäin fiksusti, että lisäät proteiinin määrää, ei mee treeni hukkaan :) ja toki salitreenin aikana polttaa rasvaakin eli ei se ihan hukkaan menisi ilman riittävää protskua, mutta lihasten kehittymisen kannalta u know :D

    Itse olen lätrännyt aiemmin protskujuomien kanssa paljonkin, aina sekoitin veteen ihan senkin syystä että mulla oli salilla sheikkeripullossa jauheet valmiina, mihin treenin jälkeen lisäsin heti veden ja hörpin juomat naamariin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä kehonrakentajaks, mutta kyllä mulla joitain tavoitteita lihasten osaltakin on, ei vain läskin kadottaminen :) Kiitos kommentista!

      -Kaukaa Kaunis

      Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)