maanantai 13. tammikuuta 2014

Ruokapäiväkirja 13.1.2014

Ennen kuin listaan päivän syömiset, haluan kiittää kaikkia ihania ihmisiä jotka auttoivat mua hädän hetkellä. Eli sain paljon vinkkejä palautusjuomadilemmaani, ja jos joku on vailla hyvää palautusjuomaa tai proteiinilisää, niin käykää katsomassa tämän postauksen kommentit. Kiitos! Sain tilauksen tehtyä, ja se on jo matkalla! Siitä sitten lisää kun pääsen tositoimiin niiden kanssa.

Nyt niihin syömisiin.

aamupala:
 250 g maitorahkaa
purkkiananasta
pellavarouhetta & ruislesettä

lounas:
kaalilaatikkoa
salaattia(salaatti, kurkku, paprika, tomaatti)
puolikas ruispala
n.1 ½ dl hedelmäsalaattia

päivällinen:
nuudelia
pakastevihanneksia (herne, papu, kukkakaali & porkkana)
oliiveita
raejuustoa
2 palaa ruisleipää voilla

iltapala:
vihreää teetä 

9 kommenttia:

  1. Mietin tuossa kun katselin ruisleipiäsi, että ootko kokeillu paahdettua ruisleipää ja levittäny päälle avokadoa, siihen hitunen suolaa ja pippuria niin nam! Oma lemppariherkku paahdetun ruisleivän päällä niin tuli vaan mieleen vinkata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kokeillut, mutta täytyypä kokeilla! Kuulostaa herkulliseta. Paahdettu ruisleipä on vaan niin hyvää :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    2. Kerro sitten mitä tykkäsit kun oot kokeillu ;)

      Poista
    3. Mä kerron. Onkin ollut ostoslistalla toi avokado, mutta lidlissä ei toistaseksi ole näkynyt tarpeeksi kypsiä :D

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  2. Miten kaikki syö maitorahkaa ananaksella! :D Mun mielestä se on tosi pahaa :D Ite syön sokerittomalla mehukeitolla ja/tai marjoilla.
    Sut on muuten haastettu! :) http://goodbyebadfeeling.blogspot.fi/2014/01/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, musta se on vaan niin hyvää! ananaksen liemikin tuo hieman makeutta niin menee helpommin alas. Mutta kyllä marjat ja mehukeittokin on hyviä!

      Kiitos haasteesta, taidankin tänään sen tehdä.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    2. Mä oon samaa mieltä tosta rahka-ananas-kombosta, naminami :D ja mehukeitto tuo mukavaa vaihtelua :)

      Poista
  3. Millaista pellavarouhetta käytät?

    Itse ostin ihan sattumalta Valo24:n mustikkapellavarouhetta ja olen ihan koukussa. Josta syystä rasvaton maustamaton jukurtti, tuo rouhe ja lusikallinen Lildin marjakompottia (suomalainen tuotenimi marjakiisseli, jota se ei kyllä mielestäni ole) on jotenkin mun suuhun maistuva sapuska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän juurikin tuota samaa Valo24:n rouhetta, ja nimenomaan mustikkana! Se tuo jotenkin kivaa tekstuuria rahkaan ja on tosi terveellistä :) Löytäisinköhän mä tollasta kompottia lidlistä? Onko se minkälaista jos ei kiisseliä?

      -Kaukaa Kaunis

      Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)