keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Randomia ruokapuolta

Heips!

Mietin aiemmin mistä tänään kirjoittelisin, ja mieleen tuli paljon pieniä juttuja joista haluaisin mainita, mutta ei niistä ihan kokonaista postausta saa aikaiseksi.

No, päädyin sitten tekemään tällaisen kollaasin näistä ruokajutuista mitä mielen päällä oli.


Ensimmäisenä hapankorput ja voi! Miten mikään voi olla näin hyvää??! Mun pitää ihan rajoittaa itteäni että syön vaan 2 kpl päivässä. Muuten menisi koko paketti varmaan illassa.

 Yksi ihana lukijani mainitsi jossain tälläsestä marjakompotista (lidlissä kulkee nimellä marjakiisseli) joka on tullut nyt jäädäkseen mun ruokavalioon. Tää on aivan ihanaa rahkan, jugurtin ja puuron kanssa! Paaljon terveellisempää kuin hillo!

Sitten tulin tehneeksi tämmöisen pienen muutoksen ruokavalioon, koska ennen ostin aina turkkilaista jugurttia, jossa oli 10 % rasvaa, mutta nyt vaihdoin jugun tähän kreikkalaistyyliseen jugurttiin, jossa rasvaprosentti on vain 2.


Löysin vihdoin niitä avokadoja! Lukija ehdotti vähän aika sitten kokeilemaan avokadoruisleipää, ja siitä saakka nää on kummitellut mielessäni. Mutta joko avokaadoa ei ole ollut kaupassa, tai ne on olleet liian kalliita opiskelijabudjetille, että kauppaan ovat jääneet. Nyt näitä löytyy useampikin kipale. Täytyy odottaa että kypsyisi hieman ja sitten vain ruisleivän tekoon!

Olen ollut myös übertyytyväinen mun proteiinilisiin! Arvostelua tulossa lähiaikoina!

Kanamunat olen löytänyt uudestaan. Kiva saada ihan luonnollistakin proteiinia kasvispainotteiseen ruokavalioon.


Tässä olisi uusin tulokas pakastimeen. Vielä en ole uskaltautunut ihan kokkailuun saakka, mutta siellä ne odottaa ja joku päivä päätyy lautaselle!


Ja loppuun vielä tämän päivän ruokapäiväkirja:

aamupala:
-minttusuklaaproteiinijuoma maidolla
-2% jugurttia
-marjakompottia
-ruisleseitä ja pellavarouhetta

kahvi

lounas:
-kinkkumakaroonipataa
-vihersalaattia (puoli lautasellista)

kahvi

päivällinen:
-japanilaista tuorenuudelia
-herneitä & maissia
-2 hapankorppua voilla
-2 munan munakas
-raejuustoa


-Kaukaa Kaunis

6 kommenttia:

  1. Hehe mähän oon hyvinä aikoinani helposti vetänyt miltei paketillisen hapiksia illassa....... luksusteluhetkinä aurajuuston kera....... Lidlin kreikkalainen jogurtti on ihanaa, kiitos kun vinkkasit, että sitäkin saa kevytversiona, pitää testata! :) Ja avokadoista vielä, että mun pitää ainakin aina ostaa niitä esikypsytettyjä, koska jos ostan raakoja ja koitan kypsyttää kotona, niin kuorin ne aina liian aikaisin tai vasta sitten, kun ovat menneet jo ihan ruskeiksi sisältä, vaikeeta :/ Avokado kannattaa muuten höystää sitruunalla ja mustapippurilla, aivan älyttömän hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hapankorput on vaan niin hyviä :) Mäkin pelkäsin että noi avokadot kerkii pilaantumaan mun silmien alla, mutta tänään niitä jo käytin ja juuri sopivia olivat! :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  2. Mäkin haluan kokeilla tota marjakompottia! Onko kylmähyllyn tavaraa? Ei oo osunut vielä kertaakaan silmään lähi-Lidlissä :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ollut nähnyt sitä ennen! Ja joo, kylmähyllyllä on, siellä rahkojen ja jugurttien kohdilla. Kannattaa kokeilla! :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  3. Moi!

    Sait juuri uuden lukijan itsellesi! Mulla on myös oma elämäntapamuutos -projekti käynnissä ja vaa'an lähtölukema oli grammalleen sama kuin sulla. Älyttömän kovaa duunia sä olet tehnyt! Wau!

    Tsemppiä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Tervetuloa!

      Pitääkin tutustua paremmin sun blogiin, kiva päästä seuraamaan sun edistymistä, kohta oot samoissa luvuissa kun minä! :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)