tiistai 3. syyskuuta 2013

Kaikki kotijumppaamaan!

Kuten teille viime viikolla kerroin, päätin minäkin kokeilla kotijumppaamista.

Youtubista löytyy miljoona ja yksi erilaista kotijumppavideota, ja kaverini suositteli Blogilatesia.

Tuota kanavaa siis pitää aivan ihana Cassey, joka tekee siis pilates/tanssi tyyppisiä jumppavideoita. Sieltä löytyy niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin. Osa videoista on siis aika vaikeita näin rapakuntoiselle kun minä, mutta liikkeitä voi aina muokata itselle sopiviksi. Hiki lentää kuitenkin aivan varmasti!

Sykemittari päälle ja jumppaamaan! Omassa kodissa voi hillua vaikka alusvaatteissa --> säästää pyykissä!
En ole vielä kovin päässyt syventymään muihin youtube-jumppaajiin, mutta hakusanoilla "at home workout" niitä pääsee selailemaan.
Vesipullo ja hikipyyhe. Taukoja saa pitää juuri silloin kun haluaa, ja naama saa helottaa punaisenaan eikä kukaan ole näkemässä!
Kotijumpat ovat mun mielestä oikein oiva lisämauste kuntoiluun. Jos ei yhtään huvita lähteä lenkille, ja haluaa koko kroppaa rasittavaa treeniä ilmaiseksi, niin suosittelen tutustumaan youtuben tarjontaan.

Monet bloggaajat käyvät salilla, ja se on tietenkin vain ja ainoastaan hyväksi tällaiseen projektiin, mutta sekin on ihan selvä että ei kaikilla ole varaa mennä salille, tai mahdollisuuksia, tai yksinkertaisesti mielenkiintoa tai halua lähteä julkisesti hikoilemaan.

Näille henkilöille kotijumpat on hyvä vaihtoehto alkuun!

Youtubeen siis selailemaan ja etsimään itselle sopivia treenejä! :) Minä ainakin meinaan!

-Kaukaa Kaunis

2 kommenttia:

  1. Täytyypä joku päivä ottaa ihan asiakseen kokeilla tuommoista youtube-kotijumppaa. :) Vaikuttaa ainakin tosi nokkelalta idealta. :)

    - Fätti

    VastaaPoista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)