perjantai 6. syyskuuta 2013

Laihduttajien blogiyhteisö

Tämän päivän postauksen haluan pyhittää teille suomen laihdutus/elämäntaparemontin blogiyhteisön jäsenille, eli juuri sinulle joka luet tätä tekstiä nyt!

Mä olen bloggaillut vasta reilu kaksi kuukautta, mutta mulla on sellanen fiilis että olisin ollu täällä mukana jo paaaljon kauemmin. Tää on ihan paras blogiyhteisö, koska te ootte kaikki vaan niin ihania! Ja mä en oikeasti osaa sanoa missä pisteessä mä olisin mun elämäntapamuutoksen kanssa jos mä en olis sillon kesäkuun lopussa alottanut bloggaamaan.

Mä  alotin lukemaan laihdutusaiheisia blogeja siinä kesäkuun kulmilla, ja kesäkuussa mä sitten alotinkin oman elämänmuutos projektini. Musta oli tosi kiva lukea muiden kokemuksia, ja mä samaistuin niin monen tarinaan ja tilanteisiin että oksat pois. Mun kaveripiiri koostuu suurimmaksi osaksi normaalipainoisista ihmisistä (kuulostaapa tää oudolta, mut whatever), ja sen takia mä en oo koskaan kuullut tai jutellut asioista jotka lihava ihminen kohtaa joka päivä. Blogit avas tän maailman mulle täysin. Ai muutkin vihaa sitä kun kamera vedetään esiin porukassa? Tai se ahdistus kun menee sovituskoppiin ja mikään ei mahdu, sovi tai näytä hyvältä. Mä oon tiennyt että mä en ole ainut, mutta siltä se on välillä tuntunut kun yksin joutuu lihavana näitä ongelmia vatvomaan. Mä en ole yhtään sen tyyppinen ihminen että valittaisin sitten mun kavereille näistä asioista, en todellakaan. Joten kesäkuun loppupuolella olin jo siinä pisteessä että suorastaan pursusin kaikkea mitä halusin jakaa ja pohtia muiden kanssa. Ja sen takia perustin tämän blogin, ja en ole katunut!

Senpä takia te kaikki ihanaiset: lukijat, kommentoijat ja kanssabloggaajat, kiitos! ootte auttanut mua aivan järkyttävän paljon tän mun elämänmuutosprojetin kanssa. Mä itse ainakin huomaan kanssaeläväni tiettyjen blogaajien projektia. Jos he onnistuu ja hehkuttaa, hehkutan minäkin! Ja koitan kannustaa ja tsempata. Muiden onnistumisesta lukeminen saa hyvälle mielelle ja motivaatiota omaan tekemiseen. Ja aina kun saan ilmotuksen kommentista, melkein kiljahdan onnesta :D Musta on mahtavaa että teitä kiinnostaa nää mun höpinät.

Eli kiitos kaikki kanssarahkaajat ja raejuustoilijat! :) Ootte huippuja!

-Kaukaa Kaunis

10 kommenttia:

 1. Voin täysin allekirjoittaa postauksesi! Mullakaan ei ole kaveripiirissä ketään kenelle voisin luontevasti purkaa tuntojani ja ajatuksiani lihavuudesta, joten blogin pitäminen on ihan huikea "henkireikä". :) Mulle on melkeinpä päivän huippukohta kun pääsen lukemaan muiden uusia blogipäivityksiä ja myös päivittämään omaani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samoissa fiiliksissä siis ollaan :)

   Mäkin oon aina ihan innoissani kun huomaan että joku on päivittäny, mietin että mitenköhän muitten päivät on menny ym.. :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Allekirjoitan! Mä oon blogannut aiheesta jo kolmisen vuotta (nykyisessä blogissa 1,5 vuotta) ja tää on kyllä ollu mulle oikea henkireikä. On ollu niin kiva seurata muiden blogeja, vaikka tänä aikana moni on toki jo päässyt tavoitteeseen tai luovuttanut koko touhun (tai sitten on uudestaan käynyt läskitaistoon, niinkuin meikäläinen). Toisten onnistumisen seuraaminen on kannustavaa ihan omaakin projektia ajatellen ja erityisen hienoa on, kun muut jaksaa olla kannustamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Sitä jaksaa kummasti taas eteenpäin jos joku tsemppaa, varsinkin kun ei ns. livenä kenenkään kanssa näistä juttele :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 3. Kiitos vaan itsellesi, samat on fiilikset täälläkin! :)

  VastaaPoista
 4. Oon ihan samoilla linjoilla sun kans :) musta tuntuu, et elän sellasessa pienessä anonyymissä perheessä, jolle voi kertoo ihan kaiken ja porukka ymmärtää tasan tarkkaan miltä musta tuntuu :)

  ja kiitos sulle, oot inspiroinu mua ihan älyttömästi ja musta tuntuu, et aina ku luen sun tekstejä, saan uutta puhtia tähän hommaan ja aina jonku hyvän vinkin, mitä pitää kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi anonyymi perhe on aika osuva :D

   Ja samat sanat! Ja kiitos, kiva kuulla että mun jorinoista saa jotain muutkin irti :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 5. Samaa mieltä ja kiitos itsellesi! :) Ollaan aloitettu bloggailu aikalailla samoihin aikoihin, (vaikkakin sinä olet paljon aktiivisempi kirjoittamaan) Joten on mukava seurailla edistymistäsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin on kiva seurailla teitä jotka alotti tosiaan samaan aikaan. Ja jos urakkakin on aika samankaltanen, niin se luo sitä samaistumista enemmän :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)