keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Vaatteet löystyy part 2

Tässä olis vähän kuvia vaatteista, jotka on joko jäänyt tai kohta jäämässä pois käytöstä koska ne nyt vaan on liian isoja. Enjoy!


Nää housut oli mulle sopivat viime keväänä. Tää kuva ei ees anna ymmärtää kuinka isot ne nykyään mulle on. En tosiaankaan voi enää käyttää näitä, koska ne kirjaimellisesti tippuu nilkkoihin todella kevyesti.

Nämä shortsin on taas tutut blogin puolella muutoskuvista. Tämäkin kuva ei oikeastaan näytä kuinka isot ne ovat, tuokin mitä kädellä "venytän", ei oikeastaan ole venytystä, vaan tuon verran ainakin on automaattisesti ilmaa kun shortsit jalkaan vedän. Toisekseen lahkeet ovat järkyttävän isot, ja takapuolestakin suorastaan roikkuu kangasta roppakaupalla.


Viimeisenä muttei vähäisimpänä tämä tunika, joka ei koskaan kyllä ole ollut minulle tiukka, mutta nyt kun vedin sen päälle, se muistutti telttaa enenmmän kuin tunikaa. Se on jostain syystä todella pitkä, ja kaikkialla, hihoja myöden on aivan liikaa kangasta. Näytän siltä että olisin 5v. ja eksynyt äitin vaatekaappiin.

Semmoisia tällä kertaa. Toivotaan että tulevaisuudessa jäisi lisää vaatteita isoiksi. Mulla ei oikestaan olekaan enää kuin parit housut joita voin käyttää. Kohta pitää siis lähteä vaateostoksille.

Ensi kerralla koitan ottaa paremmat kuvat mistä oikeasti jopa eroittaa jotain :D

-Kaukaa Kaunis

10 kommenttia:

 1. Huh, olispa mullakin noin päin! :D Just valitin, että vaatteet on liian pieniä... Miksei ne suurene?!

  Mulla ei ole vanhoista isoista vaatteista jäljellä kuin yhdet, joista voisin joku päivä laittaa kanssa kuvaa, on nimittäin sen kokoiset, että pienimmilläni mahduin kokonaan toiseen lahkeeseen seisomaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laita kuvaa!

   Sulla sentää on kivoja tavoitevaatteita, ja se tuo motivaatiota! Mun tarvii ruveta kohta ostamaan tavoitevaatteita :)

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
 2. Voi ihanaa! Eiks oo upee tunne ku vaatteet on isoja? :) Minulla taas on juuri niinkuin Geellä, vaatekaappi on täynnä liian pieniä ihania vaatteita. Paitoja jotka on makkarankuoria ja housuja joita en saa vedettyä, kuin polvitaipeeseen asti. Oon tosi ilonen sun puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kiva tunne kun huomaa että itse pienenee. Ainut vaan että kohta ei ookaan sitten mitään mitä pistää päälle. Ei viittis hirveenä ostellakaan näin välivaihevaatteita, jotka jää sitten joka tapauksessa pieniksi.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  2. Heh, toivon, että tarkoitit että jää suuriksi eikä pieniksi. ;) Mutta joo, on kyllä kiva tunne nähdä tuloksia noin konkreettisesti. :)

   Poista
  3. hups.. olikohan toi nyt se kuuluisa freudilainen lipsahdus :D Oon nimittäin viime aikoina pohtinu että näinköhän ne kilot tulee mullekin takasin niinkun niin monille muillekin...

   Toivotaan nyt kuitenkin että jää suuriksi, eikä enää koskaan tuukaan olemaan sitten sopivia :D

   -Kaukaa Kaunis

   Poista
  4. Toi välivaihe on perseestä. Itelläki menossa se sama, ja ainaki alusvaatteita ja paitoja pitäis olla koko ajan ostamassa lisää.. Mut se jotenki turhauttaa, ku "tietää" et ne jää kuitenki joku päivä ihan liian isoiksi..

   Poista
  5. Niimpä! Mäkin koitan nyt ostaa niin nafteja vaatteita kun vaan voi olla, niin ne sitten pysyy käytössä vähän pidempää.

   Pitkään on ollu myös tarkotus kiertää kirppareita, mutta se on vaan jääny.

   -Kaukaa Kaunis

   Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)