torstai 12. syyskuuta 2013

Liikuntaviikko

Tein ittelleni haasteen viime viikonlopun repsahduksen jälkeen, että maanantaina kun on taas aika astua vaa'alle, siellä näkyy miinusta. Oli se sitten vaikka -100 g, niin silti. En halua että painoni enää koskaan alkaa ysillä.

Siksipä tää viikko on himoliikuntaviikko. Ja vahdin luonnollisesti myös syömisiä.

Eli tällä viikolla liikun joka päivä. Se on onnistunut hyvin, ja nyt on kuitenkin jo torstai, eli viikkoa ei ole enää hirveän paljoa jäljellä.

Toivottavasti saan siis olla sunnuntain liikkumisten yhteenvedossa ylpeä ! :)

-Kaukaa Kaunis

2 kommenttia:

 1. Hei ja onnea suuresta painonpudotuksesta! :) Innostuin lukemaan blogiasi ja hämmästyin kuinka paljon jaksat lenkkeillä ja JUOSTA! Haluaisin aloittaa juoksemisen, mutta miten itse aloitit sen? Pikkuhiljaa? Oliko rankkaa? Löytyykö juoksun aloittamisesta joku blogiteksti jostain kauempaa? :D

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiitos, ja kiva että löysit blogiin! :)

  Mulla on aika paljonkin juttua juoksusta, mutta tässä olis ehkä ensimmäinen postaus jota suosittelen jos juoksu kiinnostaa:

  http://fatn0more.blogspot.fi/2013/08/vinkkeja-juoksuun-aloittelijoille.html

  Mä mainostan tossa postauksessa tota Couch to 5k -ohjelmaa, joka on tarkoitettu juurikin vasta-alkajille, ja etenee hiljakseen ja tavoitteena tosiaan että pystyy juoksemaan 5km putkeen.

  Tässä olis esittelypostaus tosta ohjelmasta:
  http://fatn0more.blogspot.fi/2013/06/couch-2-5k.html

  Ja tässä arvostelu/esittely puhelimeen ladattavasta sovelluksesta, jota itse käytin ohjelman suorittamiseen.
  http://fatn0more.blogspot.fi/2013/07/couch-to-5k-app.html

  Ja sitten tuolta tunnisteista löytyy sellaset kun c25k ja juoksu mitä klikkailemalla pääsee kaikkiin juoksuaiheisiin postauksiin :)

  Aloitin tosiaan ton juoksuohjelman avulla, ja suosittelen sitä erittäin lämpimästi. Se oli rankkaa aluksi, ja on välillä rankkaa edelleen, riippuu tietenkin tehosta ja pituudesta, mutta lopussa kiitos seisoo ja olo on sitäkin mahtavampi :)

  Hirmusesti tsemppiä juoksun alottamiseen, se kannattaa kyllä! Toivottavasti saat täältä vähän vinkkiä, ja multa saa kysyä kaikesta. Niinkun huomaa tän kommentin pituudesta, niin mä rakastan juoksusta puhumista, oon siitä aika innoissani ! :)

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)