tiistai 2. heinäkuuta 2013

I need more water!

Miten se veden juominen voi olla niin vaikeeta? En ymmärrä.

Kesäkuun pari ekaa viikkoa: no problem. Vesi pullo oli koko ajan ulottuvilla ja sitä tuli juotua. Nyt sitä sitten joka ilta laskeskelee että vettä on juotu ehkä pari lasillista tai "jopa" puoli litraa. Kesällä pitäisi nyt juoda jo muutenkin ainakin se pari litraa päivässä, ja laihduttajan vielä enemmän ! Miksi se on niin vaikeaa?



Okei, oon tällä hetkellä sellasessa työssä että vessassa ravaaminen ei oikein onnistu. Ehkä sen takia työpäivän aikana vähän pelottaa juoda, koska se vessassa käyminen ei ole kovin yksinkertaista. Kuulostaapa tää nyt oudolta kun tätä kirjottaa, mutta ei meitä siellä väkisin pidetä vessasta erossa, se työn luonne ja etäisyydet ovat vaan semmoset että se nyt ei ihan noin vaan onnistu.

Mutta heti töistä päästyä pitäisi sitten alkaa veden kittaaminen. Turha napostelukin oli paljon helpompi välttää jos aina himon tullessa joi vähän vettä. Ja annoskoot olivat pienemmät kun oli juonut ruoan alle vettä. Mä en myöskään ole yksi niistä ihmisistä jotka eivät tykkää vedestä. Vesi on hyvää! Kaiken kaikkiaan veden juonnilla ei pitäsi olla mitään muuta negatiivista kun se vessassa ravaaminen, ja kotona sekään ei ole mikään ongelma.



Nyt kun sopivasti on heinäkuu tässä alkanut, niin tästä lähtee Kaukaa Kauniin hölskyvä heinäkuu. Vettä juon siis ainakin sen 2,5 l päivässä ja enemmänkin! Katsotaan heinäkuun lopussa miten kävi?

-Kaukaa Kaunis

p.s. koitan huomenna saada niitä alotuskuvia tänne! Saan tänään otettua vihdoin ne kuvat!

2 kommenttia:

  1. Laitat kuvia, kiva :) mielenkiintosta seurata sit muutosta niiden kautta!

    Isket 1,5litran limupullon pakkaseen jokski aikaa ni siinä jo uppoo se yli litra ihan humpsis vaan :) Itelle maistuu jääkylmä vesi ainakin paljo paremmin ku suoraa hanasta.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kylmä vesi on kyllä nannaa varsinki kuumina päivinä. Mä oon nyt hetken tässä metsästänyt sellasta isompaa limupulloa, mutta en taho löytää. Enkä halua ostaa koska sitten se tulee juotua.

      Noh, ehkä tässä joku ratkasu löytyy.

      Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)