perjantai 23. elokuuta 2013

Huonon päivän ruokapäiväkirja

Okei, eli tässä olis teille esimerkki siitä mitä teidän EI pidä tehdä.

Heräsin tänään vasta joskus vähän vaille ykstoista ja söin siinä sitten aamupalapuuron ja mustikoita. Hyvä minä!

Kävin siinä sitten hetken (pari tuntia) koomailtuani lenkillä, mutta sekin jäi lyhyeen kun ei vaan yksinkertaisesti jaksanut.

Sitten suihkun jälkeen kello olikin jo yli kaksi, ja mun piti mennä tapaamaan yhtä kaveria. Mulla oli kaapit tietenkin ihan tyhjinä, koska palasin tänne kämpille vasta eilen. Päätin siis että kauppareissu ja kokkaaminen saa jäädä sitten myöhemmälle.

Tapasin kaveriani ja hups vaan kello olikin jo melkein neljä. Vatsa vaan murisi ja valitti ja minä lähdin kauppaa. Erittäin nälkäisenä. Ei hyvä.

Sieltä sitten tarttui mukaan kaikennäköistä, ja tämän päivän ruoaksi päätyi hornetin tulisesti maustetus kanansiipipalat. Ja kermaviiliä dippiä varten. Ei todellakaan hyvä.

No, kotiin vaan ja kanat uuniin. Kanojen valmistuessa tein kermaviiliin valkosipulidipin ja söin ruisleipää. Kello oli jo melkein viisi kun ruoka oli valmista, ja sitten sitä syötiin, ja syötiin ja vielä syötiin.

Tunsin olevani jo täynnä, mutta oli ne loputkin siipipalat pakko vaan syödä. Ne kun on vaan NIIN hyviä että niitä voisi syödä vaikka kilon.

No, tsekkasin tossa vähän kaloreita, ja kappaskappas, tossa kanansiipiä ja dippiä -ateriassa yli 1300 ckal!

 Aamupalapuuron ja ruisleivän lisäksi olenkin vain syönyt 550 g kanansiipiä, ja nyt ennen nukkumaanmenoa ajattelin tehdä vielä pienen hedelmäsalaatin, joka onneksi on kevyttä.

Mitä tästä opimme? Älkää hyvät ihmiset menkö kauppaan nälkäisinä. Muistakaa syödä säännöllisen tiuhaan niin ettei kova nälkä yllätä. Vastustakaa kiusauksia kaupassa ja tehkää hyviä valintoja!

-Kaukaa Kaunis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)