perjantai 2. elokuuta 2013

Elokuu

Eilen alkoi elokuu ja mikä onkaan sopivampi aika aloittaa tehostettua kuntokuuria kun kuukauden alku?

Olen siis pyöritelly mielessäni erilaisia tavoitteita joita kohti lähtisin tässä kuussa etenemään. Lopulta päädyin kolmeen asiaan jotka koitan toteuttaa nyt elokuussa.

Ensimmäisenä on tehdä 5 km juoksulenkki keskimäärin neljä kertaa viikossa. Elokuulle on luvassa yksi pieni reissu ulkomaille, jolloin en pääse lenkille, eli keskimääräisyys tarkoittaa sitä että kun elokuu loppuu, tulisi lenkkejä olla mittarissa yhteensä 20 aikavälillä 29.7-1.9. (jotta tulee täydet viikot).

Toisena on ravintolalakko. Tätä ulkomaan keikkaa lukuunottamatta minä en siis mene kertaakaan ravintolaan syömään, koska siellä tulee aina syötyä liikaa ja epäterveellisesti. Puhumattakaan rahankulusta.

Kolmantena on hiilihydraatittomuus. Eli nyt loppu leivän mussuttaminen ja satunnaiset leivosten närppimiset.
Se on vaan totaalinen no-no kaikille turhille hiilareille. Saan siis syödä puuroa ja kuitulisiä maitorahkan kanssa. Lihaksien tarvitseman hiilarisaldon saankin banaaneista ja kasviksista.

Siinä oli tämän kuun kolme tavoitetta. Palataan syyskuun lähestyessä astialle ja katsotaan miten pärjäsin!

-Kaukaa Kaunis

3 kommenttia:

  1. Minä hieman järkytyin tänään miten mun liikkuminen on jäänyt kokonaan täällä uudella paikkakunnalla. Laihtunut olen kyllä sen parisen kiloa mutta vauhtiin en ole vielä päässyt. Ehkä tosiaan tämä kuun alku saisi tsempin päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks aina voi alottaa uudestaan! :) Muutto ja järjestelyt vie paljon aikaa ja energiaa, joten älä oo liian ankara ittelle.

      Tsemppiä kovasti vauhtiin pääsemisessä!

      Ootko jo löytäny kivoja lenkkimaastoja uuden kodin lähettyviltä?

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    2. En ole jotenkin uskaltautunut vielä kävelemään oikein missään. Pelkkään että eksyn :D Autolla kierrettiin tästä pikkulenkki jota voisin kävellä mutta se olikin vain 3 km pitkä. Eli saisi tarpoa parikin kertaa. Katsoin myös kartasta sellaisen kymppikilsan lenkin mutten ole vielä uskaltaunut, huomenna ajattelin kun on hyvää aikaa :)
      Sen juoksuohjelmankin olen unohtanut joten latasin oman versioni uudelleen kännykkään ja aloitan ensi viikolla alusta :D

      Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)